غذاها

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

مناسب برای: 6 نفر

تبلیغات

مواد لازم آلبالو پلو:

  • آلبالو: نیم کیلو
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • برنج: ۴ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • دارچین: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

همچنین بخوانید: خواص و فواید آلبالو | ارزش غذایی آلبالو

طرز تهیه آلبالو پلو:

ابتدا سر و دم آلبالوها را کنده و هسته آن‌ها را درمی‌آوریم و لابه‌لای آن‌ها شکر می‌ریزیم و می‌گذاریم روی حرارت ملایم تا آرام‌آرام بپزد.

مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین‌تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش‌تر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخ‌کرده، رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و سپس آن را به صورت کوفته‌قلقلی‌های ریز درمی‌آوریم و با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می‌پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته‌ها را از روی حرارت برمی‌داریم.

برنج را هم آبکش می‌کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده‌ایم می‌ریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته‌ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) می‌ریزیم و همین‌طور ادامه می‌دهیم تا کل مواد تمام شود.

تبلیغات

سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز می‌گذاریم تا برنج بخار کند بعدازاینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و می‌گذاریم تا دم بکشد. برای تزئین می‌توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.

نوش جان 😉

1/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا