طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم آلبالو پلو:
- آلبالو: نیم کیلو
- شکر: ۲۵۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- برنج: ۴ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- دارچین: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
همچنین بخوانید: خواص و فواید آلبالو | ارزش غذایی آلبالو
طرز تهیه آلبالو پلو:
ابتدا سر و دم آلبالوها را کنده و هسته آنها را درمیآوریم و لابهلای آنها شکر میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرامآرام بپزد.
مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرینتر باشد شکر بیشتر و اگر ترشتر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخکرده، رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و سپس آن را به صورت کوفتهقلقلیهای ریز درمیآوریم و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن میپاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفتهها را از روی حرارت برمیداریم.
برنج را هم آبکش میکنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کردهایم میریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفتهها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) میریزیم و همینطور ادامه میدهیم تا کل مواد تمام شود.
سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز میگذاریم تا برنج بخار کند بعدازاینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین میتوانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.
نوش جان 😉