آیا طب سوزنی عوارض دارد

طب سوزنی یکی از شاخههای طب مکمل است بر سیستمهای بدن بهطورکلی تأثیرگذار است و درواقع این روش روشی در درمان یا کنترل بیماریها است که بر کل بدن تأثیر میگذارد و کانالهای انرژی را به تعادل میرساند.
روش طب سوزنی چگونه است؟
در این روش سوزنهای بسیار ریزی که سایزهای متفاوتی دارند ابتدا سطح پوست توسط الکل تمیز میشود و سپس برحسب بیماری در نقاط مختلفی از سطح پوست فر میروند.
آیا این سوزنها دردناک هستند؟
باید ذکر شود سوزنها بسیار ظریف هستند بیمار در بسیاری از موارد متوجه فرورفتن سوزن نمیشود یا بسیار درد اندکی دارد
آیا طب سوزنی عوارض هم دارد؟
سؤالی که همیشه مطرح میشود عوارض طب سوزنی است. این روش بسیار کم عارضه است.
بهتر است اینکار توسط پزشکان که طب سوزنی را بهصورت آکادمیک آموزشدیدهاند انجام گردد تا با دانستن آناتومی بدن سوزن زده شود، درصورتیکه مسیر اعصاب به نقاط طب سوزنی نزدیک باشد احتمال ایجاد درد مختصری است.
بهتر است طب سوزنی درزمانی انجام گردد که بیمار کاملاً آرام باشد در کودکان و افراد بسیار مسن بااحتیاط بیشتری انجام گردد.
در مسیرهای نزدیک پرده جنب، بایستی بااحتیاط انجام گردد تا باعث سوراخ شدن پرده جنب نگردد.
گاهی مشاهدهشده که افراد غیرمتخصص با مراجعه به منزل بیماران و با گرفتن هزینههای کم طب سوزنی انجام میدهند که این امر تنها به بهبود بیماری کمک نمیکنند بلکه ممکن است یک عارضه مرگآور مانند ایدز و هپاتیت نیز ایجاد کند.
سوزن استریل نشده به دلیل اینکه با ترشحات و مایعات بدن شخص استفادهکننده در ارتباط است میتواند از طریق خون بیماریهای عفونی را به مصرفکنندگان بعدی منتقل کند. آلودگیها از طریق خون و مایعات بین بافتی وارد خون شخص جدید شده و موجب بروز عفونت میشود.
ازجمله عفونتهای شایعی که از این طریق وارد بدن میشود، هپاتیت B و C و عفونت ایدز است.
علاوه بر این مورد درصورتیکه ماده تزریقشده به محل موردنظر غیر استریل باشد نیز منجر به بروز عفونت در محل تزریق میشود.
خطرات طب سوزنی
نخهای جراحی در مقاطع یک سانتیمتری کوتاه شده و در نقطه طب سوزنی کاشته میشود و دو هفته لازم است تا نخ جراحی در محل تزریق سوزن جمع شود و درواقع این عمل موجب تحریک نقطه موردنظر برای طب سوزنی میشود که صورت غیر استریل بودن نیز میتواند در محل کاشت، عفونت ایجاد کند.
لازم است پزشک طب سوزنی بهمنظور رعایت اصول بهداشتی از طریق لولههای مخصوصی تحت عنوان تیوپ، سوزن را وارد بدن کند.
درصورتیکه پزشکی در حرفه خود ماهر نباشد و بدنه سوزن را لمس کند میتواند عامل انتقال میکروب و عفونت به بدن بیمار شود. لازم است پزشک طب سوزنی از تبحر کافی در این خصوص برخوردار باشد و هرگز بدنه سوزن را لمس نکند.
افرادی که قصد انجام درمان از طریق طب سوزنی را دارند باید برای جلوگیری از انتقال عفونتها مانند ایدز و هپاتیت در انتخاب پزشک دقت کنند و از مراجعه به افراد غیرمتبحر خودداری کنند.
استفاده از سوزنهای استریل شده و مهارت پزشک بهمنظور ارتقای سلامت بیمارانی که از این طریق درمان میشوند لازم و ضروری است.
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش