غذاها
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه، مجلسی، مرحله به مرحله
باقالی پلو هم به مانند بقیه پلوها پخته میشود و میشود آن را هم به صورت کته و هم به صورت آبکش تهیه کرد. اگر برای میهمانی استفاده میکنید هیچگاه کته یا دم پختک تهیه نکنید زیرا طرز تهیه آبکش به مراتب بهتر از کته جواب میدهد.
تبلیغات
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم باقالی پلو با مرغ:
- برنج: ۳ پیمانه
- باقالی: ۳۰۰ گرم
- شوید: ۲ قاشق سوپخوری
- دارچین و زیره سبز: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- نمک. زردچوبه. زعفران: به مقدار لازم
- مرغ: به مقدار لازم
- هویج: 1 عدد
- کرفس: چند شاخه کوچک
- پیاز: 1 عدد متوسط خرده شده
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ:
- ابتدا مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
- سپس آنها را درون قابلمهای قرار دهید و یک عدد پیاز متوسط با چند حلقه هویج و چند شاخه کوچک کرفس و مقداری زردچوبه و زعفران و کمی آب بگذارید تا آرام بجوشد و پخته شود. مرغ را برای میهمانی زیاد نپزید که له شود بلکه تا پخت زیر شعله را خاموش کنید. هرچه مقدار آب آن را کمتر بگیرید خوشمزهتر خواهد شد.
- برای تهیه پلو اگر باقالی خام است قبل از استفاده مقداری آن را بجوشانید. موقع جوش مواظب باشید باقالی کف میکند و کف آن را بگیرید تا براق باشد. وقتی پخت آن را کنار بگذارید.
- برنج را آبکش کنید و در آخر آبکشی باقالی را به آن بیفزایید و بعد از صاف کردن، درون ظرف مورد نظر برای ته دیگ کمی روغن ریخته نان یا سیب زمینی یا برگ کاهو بیندازید و مقداری برنج روی آن بکشید سپس شوید را روی آن بپاشید و همزمان مقداری دارچین و زیره سبز هم بریزید این کار سبب خوشمزگی و عطر فوقالعاده در آن میشود. این کار را تا پایان برنج ادامه دهید و برای دم کشیدن روی شعله قرار دهید.
- موقع سرو کمی روغن را گرم کنید و روی برنج بپاشید و با مرغ کشیده و سرو کنید.
- میتوانید مقداری از برنج را زعفرانی و تزیین کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات