غذاها
طرز تهیه بال مرغ به روش ژاپنی
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 3 نفر
مواد لازم برای تهیه بال مرغ به روش ژاپنی:
- سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
- آب: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 1/3 لیوان
- سرکه سفید: 1/4 لیوان
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- بال مرغ: 1 کیلو پاکشده
- تخممرغ: 1 عدد هم زده
- آرد: 1 لیوان
- کره: 1 لیوان
روش آمادهسازی بال مرغ به روش ژاپنی:
- ابتدا فر را روی دمای 175 درجه قرار دهید.
- بالهای مرغ را آغشته به تخممرغ کنید و سپس داخل آرد بزنید.
- کره را در ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرمکنید، سپس بالهای مرغ را در آن سرخکنید. به میزانی که کمی پخته شود و طلایی شود سپس در سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید.
- سس سویا، آب، سرکه، شکر، پودر سیر و نمک را در ظرفی مخلوطکنید و روی بالهای مرغ که در سینی فر قرار دارد بریزید.
- سینی را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- این غذا را در کنار سس موردعلاقهتان بهصورت داغ سرو کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات