غذاها

طرز تهیه بال مرغ به روش ژاپنی

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 3 نفر

مواد لازم برای تهیه بال مرغ به روش ژاپنی:

  • سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/3 لیوان
  • سرکه سفید: 1/4 لیوان
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • بال مرغ: 1 کیلو پاک‌شده
  • تخم‌مرغ: 1 عدد هم زده
  • آرد: 1 لیوان
  • کره: 1 لیوان

روش آماده‌سازی بال مرغ به روش ژاپنی:

  1. ابتدا فر را روی دمای 175 درجه قرار دهید.
  2. بال‌های مرغ را آغشته به تخم‌مرغ کنید و سپس داخل آرد بزنید.
  3. کره را در ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم‌کنید، سپس بال‌های مرغ را در آن سرخ‌کنید. به میزانی که کمی پخته شود و طلایی شود سپس در سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید.
  4. سس سویا، آب، سرکه، شکر، پودر سیر و نمک را در ظرفی مخلوط‌کنید و روی بال‌های مرغ که در سینی فر قرار دارد بریزید.
  5. سینی را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. این غذا را در کنار سس موردعلاقه‌تان به‌صورت داغ سرو کنید.

نوش جان 😉

4/5 - (3 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا