غذاها
طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی خوشمزه

زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه بوریتو گوشت مکزیکی:
- آووکادو: 1 عدد
- پیاز کوچک: نصف آن – خردشده
- فلفل تند: به مقدار لازم
- گشنیز سبز: 1/4 لیوان
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- روغنزیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- گوشت چرخکرده: 500 گرم (آبپز شده با یک قاشق چایخوری از ادویه فاهیتا و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و زیره)
- لوبیا قرمز پختهشده: 1 لیوان
- ذرت آبپز شده: 1 لیوان
- گوجه: 1 لیوان – خردشده
- نان ترتیلا: 4 عدد
- پنیر چدار: بهاندازه دلخواه – اختیاری
روش آمادهسازی بوریتو گوشت مکزیکی:
دستور تهیه بوریتو گوشت مکزیکی
- ابتدا باید سس گواکامولی را آماده کنیم: آووکادو را به همراه فلفل تند در همزن قرار دهید.
- سپس گشنیز سبز، آبلیمو، پیاز، روغنزیتون و نمک را به همزن اضافه کنید و خوبی هم بزنید.
- نان ترتیلا را در سطحی صاف پهن کنید و سپس گوشت آبپز شده با ادویه را در آن پخشکنید.
- لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید.
- ذرت و گوجه را به آن اضافه کنید.
- سس گواکامولی را به آن اضافه کنید.
- پنیر چدار را روی آن پخشکنید. (اختیاری)
- نان را ساندویچ کنید به صورتی که مواد داخل آن نریزد، سپس آن را سرو کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش