طرز تهیه شیرینی خانگی بژی کرمانشاهی

بـِژی نوعی شیرینی سنتی و محلی است که بیشتر در کرمانشاه و ایلام تهیه میشود. نام دیگر این شیرینی برساق است.
مواد لازم بژی کرمانشاهی:
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن حیوانی: یک سوم پیمانه
- رازیانه یا زیره: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: نصف پیمانه
- آرد (آرد مخصوص نان سنگک): ۴ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن: مقداری
همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم
طرز تهیه بژی کرمانشاهی:
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر، شکر، روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید. بیکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلولههای کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید. شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش