مختلف
طرز تهیه خمیر اسپرینگ رول
یکی از خمیرهای پرکاربرد در آشپزخانههای چینی و آسیایی است که معمولاً در پیشغذاها کاربرد زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه خمیر اسپرینگ رول:
- آرد: 3 لیوان
- سرکه سفید: نصف قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- آب: به میزان لازم
- نشاسته: یکچهارم لیوان
- روغن: یکچهارم لیوان
روش آمادهسازی خمیر اسپرینگ رول:
- ابتدا آرد، سرکه سفید و نمک را با یکدیگر مخلوطکنید سپس آب را به صورت تدریجی اضافه کنید تا زمانی که خمیری کمی سفت و نچسب حاصل شود.
- خمیر را به گلولههای کوچک تقسیم کنید و روی آن را با یک پارچه تمیز به مدت نیم ساعت بپوشانید.
- گلولههای خمیر را به نشاسته آغشته کنید سپس آنها را با غلتک چوبی ورز دهید تا یک مستطیل خمیری نازک با ابعاد دلخواه درست شود.
- روی قطعههای مستطیلی خمیر را با روغن چرب کنید سپس روی آن نشاسته بپاشید.
- خمیر را دوباره با غلتک ورز دهید تا به ضخامت و اندازه دلخواه برسد سپس آن را با روغن چرب کنید.
- خمیر را در ماهیتابه نچسب روی حرارت ملایم بگذارید (هر طرف 2 دقیقه بپزد).
- دور خمیر را با چاقوی داغ برش دهید.
- خمیرها را روی همدیگر قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.
- در صورت استفاده نکردن از خمیر، آن را در یخچال قرار دهید.