خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش به آلو با گوشت مجلسی و خوشمزه

مناسب برای: چهار نفر
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه خورش به آلو:
- گوشت راسته و یا مغز ران: ۳۵۰ گرم
- به: ۶۰۰ گرم یا دو عدد بزرگ
- پیاز: دو عدد متوسط
- سیر: یک حبه
- آلو خورشی: ۱۰۰ گرم
- زعفران دم کرده: نصف استکان
- نمک و فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان کافی
طرز تهیه خورش به آلو:
- ابتدا الو را میشوییم و با مقداری آب خیس میکنیم.
- به را پوست میکنیم (البته می شه با پوست باشه) و به صورت حبه قندی برش میزنیم.
- مقداری روغن کف قابلمه میریزیم و به را در آن تفت میدهیم. به اصلاً روغن جذب نمیکند.
- به را از قابلمه خارج میکنیم و سپس پیاز ریز خرد شده را در همان روغن سرخ میکنیم تا طلایی بشه و در آخر سیر رنده شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه هم اضافه میکنیم تا فقط کمی تفت بخورد.
- حدود دو قاشق غذا خوری پیاز داغ را برمیداریم و گوشت خرد شده و کمی فلفل سیاه به آن میافزاییم و صبر میکنیم تا تفت بخوره و تغییر رنگ بده.
- سپس آب جوش میریزیم تا روی آن را بگیره و صبر میکنیم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را کم میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا گوشت بپزد. (حدود یک ساعت) در این فاصله آلو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزه و نرم بشه و سپس با چنگال آن را له میکنیم تا هسته آلو کاملاً جدا بشه.
- بعد از پخت گوشت، آلو را به آن میافزاییم و حدود ده دقیقه صبر میکنیم تا آلو به خورد گوشت بره و در این مرحله نمک غذا را اندازه میکنیم.
- در آخر زعفران دم کرده و پیاز داغی که کنار گذاشتیم و به تفت داده شده را اضافه میکنیم. در قابلمه را میگذاریم تا خورش جا بیفتد و به هم بپزد ولی خیلی نرم نشود (حدود بیست دقیقه).
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش