خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت و هویج

مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت و هویج:

  1. گوشت خورشی: ۵۰۰ گرم
  2. هویج خردشده: ۴۰۰ گرم
  3. لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم
  4. پیاز بزرگ: ۱ عدد
  5. رب گوجه‌ فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  6. نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه خورشی، زعفران، روغن و آب‌لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت و هویج:

  1. پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی روغن تفت بدید، وقتی پیازها نرم شدند، گوشت را اضافه کنید و خوب تفت بدید.
  2. وقتی گوشت تفت خورد، کمی فلفل، زردچوبه و ادویه خورشی اضافه کنید و روی گوشت آب سرد بریزید و اجازه بدید تا گوشت با حرارت کم بپزد.
  3. لوبیاها را از قبل با کمی آب بپزید. به‌اندازه‌ای که بپزد ولی له نشود.
  4. حالا کمی روغن در یک تابه بریزید و هویج‌ها را توی آن تفت بدید، وقتی رنگ هویج‌ها کمی تغییر کرد، رب را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید، بعد هم لوبیا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط‌کنید و تفت بدهید.
  5. ۱ ساعت آخر پخت گوشت، این مخلوط را به خورش اضافه کنید، کمی زعفران هم اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفتد.
  6. در آخر هم نمک و آب‌لیمو اضافه کنید و سرو کنید.

نکات:

  • حیف است که رنگ این خورش را فقط از رب بگیرید، پس برای عطر و رنگ بهتر خورش، کمی زعفران به خورش اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای آب‌لیمو، ۲ عدد لیموعمانی به خورش اضافه کنید.
  • اگر از اول رب را به خورش اضافه کنید، خورش کدر و بدرنگ می‌شود.
  • رب را همیشه تفت بدید تا هم خوش‌رنگ شود و هم بوی خامی آن گرفته شود.
  • همیشه روی گوشت قرمز، آب سرد بریزید تا گوشت مزه اصلی خودش را حفظ کند.
  • این خورش معمولاً کمی آبکی‌تر از بقیه خورش‌هاست.
  • برای غلیظ شدن خورش می‌توانید از ۲ قاشق آرد سیب‌زمینی هم استفاده کنید.
5/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا