سالادها
طرز تهیه سالاد نودل آسیایی مخصوص
سالاد نودل آسیایی از سالادهای خوشمزه، با طعمی خاص و عالی است. این سالاد را بیشتر ذائقهها میپسندند و دوست دارند.
تبلیغات
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 3 نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل آسیایی مخصوص:
مواد لازم برای تهیه سس نودل:
- سرکه برنج: نصف لیوان
- آبپرتقال: 1 قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
- مربا: 1 قاشق غذاخوری (دلخواه)
- روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: بهاندازه دلخواه
مواد لازم برای سالاد:
- نودل: 2 پاکت آبپز شده
- هویج: 1 عدد رنده شده
- کلمبرگ قرمز: 1 لیوان خردشده
- پیازچه: نصف لیوان خردشده
- کنجد: نصف لیوان
- سس سویا: نصف لیوان
روش آمادهسازی سالاد نودل آسیایی مخصوص:
- ابتدا نودل را آبپز کنید (روش آبپز کردن نودل روی بسته آن درجشده است) و سپس در صافی بریزید و آب آن را بگیرید و بعد نودل را در ظرف گودی بریزید.
- هویج رنده شده و کلمبرگ قرمز را به نودل اضافه کنید.
- در ظرف دیگری سرکه برنج، آبپرتقال، پودر زنجبیل، مربا، روغن کنجد و نمک را باهم مخلوطکنید سپس به نودل اضافه کنید و هم بزنید.
- پیاز سبز، سس سویا و کنجد را به مخلوط اضافه کنید و بهخوبی مخلوطکنید.
- مواد را در ظرف سرو قرار دهید و میل نمایید.
نوش جان 😉
تبلیغات