نان، کیک و شیرینی

شیرینی سمبوسه؛ طرز تهیه شیرینی سمبوسه خوشمزه

مناسب برای تهیه: 15 عدد شیرینی سمبوسه

تبلیغات

مواد لازم شیرینی سمبوسه:

  • آرد: ۳۹۰ گرم
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • کرهٔ نرم: ۶۰ گرم
  • روغن مایع: ۶۰ میلی‌لیتر
  • شیر: ۹۰ میلی‌لیتر
  • شکر: ۶۰ گرم
  • پودر شکر: به میزان لازم

مواد لازم میانی شیرینی سمبوسه:

  • کره: ۶۰ گرم
  • دانهٔ صنوبر: ۵۰ گرم
  • خرمای له کرده: ۲۵۰ گرم
  • گلاب: یک قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه شیرینی سمبوسه:

1. آرد را درون کاسه‌ای الک کنید و بیکینگ پودر را بیفزایید. آنگاه کره و روغن مایع را اضافه کنید و با نوک انگشتان، کره را به خورد آرد بدهید. سپس شیر و شکر را افزوده و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در کیسهٔ نایلونی، به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

2. خمیر را از یخچال در آورده و هر بار به اندازهٔ یک گردو از خمیر بردارید و به شکل دایره در آورید. در مرکز آن کمی مواد میانی بگذارید و خمیر دیگری را روی آن بگذارید. دور خمیر را با فشار انگشت محکم کنید. به همین ترتیب باقیماندهٔ خمیر را آماده کنید و در سینی بچینید.

3. سپس در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهٔ سانتی‌گراد، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن، روی شیرینی‌ها مقداری پودر شکر بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیهٔ مواد میانی:

کره را در تابه ریخته و دانهٔ صنوبر را در آن تفت دهید. حالا خرما را بیفزایید و کمی تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید.

تبلیغات

نوش جان 😉

4.1/5 - (7 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا