نان، کیک و شیرینی
شیرینی کنجدی؛ طرز تهیه شیرینی کنجدی ساده خانگی در فر

مواد لازم شیرینی کنجدی:
- آرد: ۱۰۰ گرم
- هل: ۱ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- کنجد: ۵۰ گرم
- پودر شکر: ۳۰ گرم
طرز تهیه شیرینی کنجدی:
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
تبلیغات
2. در ابتدا کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و هل را به وسیله هم زن یک یا دو دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد بیکینگ پودر و آرد را اضافه میکنیم و خمیر حاصله را کاملاً ورز میدهیم.
3. گلولههای کوچکی از خمیر درست میکنیم و با دست آن را به شکل بیضی در میآوریم و داخل کنجد می غلطانیم و در سینی فر میچینیم.
4. سینی را درون فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد.
نوش جان 😉
تبلیغات
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش