خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با مرغ، خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر
تبلیغات
زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان:
- سینه مرغ: ۱ عدد
- لپه: ۱ استکان
- سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
- پیاز: ۱ عدد
- بادمجان: ۱ عدد کوچک
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- سیر: ۱ حبه کوچک
- زردچوبه و گرد غوره: به مقدار کافی
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان:
- ابتدا پیاز را رنده کرده و در کمی روغن تفت دهید.
- سینه مرغ را به قطعات مربعی شکل برش داده و به پیاز که کمی نرم شده است افزوده و تفت دهید. در این زمان زردچوبه، فلفل و گرد غوره را اضافه کنید.
- لپه را نیم ساعت قبل از استفاده در آب خیسانده سپس از آب خارج کرده و به گوشت افزوده و خوب تفت دهید. اگر به روغن بیشتری نیاز بود اضافه کنید.
- سپس رب گوجه و سیر رنده شده را افزوده و بعد از کمی تفت دادن ۲ تا ۳ لیوان آب افزوده و اجازه دهید مواد با یکدیگر بپزند.
- سیبزمینیها را پوست گرفته و خلال کرده و سرخ کنید، سپس نصف آن را در نیم ساعت آخر پخت به خورش افزوده تا مزهدار شود.
- بعد از پخت کامل خورش باید غلظت متوسطی داشته باشد، آن را در خورشخوری ریخته و سیبزمینی خلال شده را وسط آن ریخته و بادمجانهای حلقهای سرخ شده را دور آن بچینید و همراه با پلو سرو نمایید.
نوش جان 😉
تبلیغات
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش