نوشیدنی ها
طرز تهیه شربت نعنا و زعفران
شربت نعنا از نوشیدنیهای ساده و سرد برای تابستان است که دارای خاصیت آنتی بیوتیکی بوده و در رفع ناراحتیهای دستگاه گوارش موثر خواهد بود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شربت نعنا، آب و شکر هستند که نعنای مورد استفاده میتواند نعنای تازه یا خشک یاعرق نعنا باشد. با افزودن موادی همچون آب لیمو، سرکه، گلاب و زعفران میتوان به این شربت تنوع بخشید و یک نوشیدنی خوشمزه و کاملا طبیعی درست کرد. در این مطلب به آموزش ۴ نوع شربت نعنای خوش طعم خواهیم پرداخت.
تبلیغات
شربت نعنا و زعفران
وجود نعنا در شربت نعنا و زعفران باعث خاصیت خنک کنندگی میشود. این شربت با وجود داشتن زعفران یک نوشیدنی نشاط آور و انرژی زا برای روزهای گرم تابستان است.
مواد لازم برای تهیه شربت نعنا و زعفران |
|
شکر | 2 پیمانه |
آب | 2 پیمانه |
نعنا | 10 شاخه |
زعفران دم کرده | 1-2 قاشق غذاخوری |
همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم
دستور تهیه شربت نعنا و زعفران
- آب و شکر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
- ته ساقه نعنا را بزنید و ساقه و برگ نعنا را به صورت درسته بشویید. سپس ساقههای نعنا را کنار هم قرار دهید و با نخ ببندید تا به صورت یک دسته شوند.
- دسته نعنا را در شربت بیندازید تا با آب و شکر بجوشد و عطر آن به شربت منتقل شود.
- پس از اینکه شربت غلیظ شد، محلول زعفران را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
- پس از سرد شدن شربت نعنا و زعفران، دسته نعنا را از آن خارج کنید و شربت را در بطری شیشهای بریزید.
- شربت نعنا و زعفران را در یخچال نگهداری کرده و موقع مصرف آن را با آب و یخ رقیق کنید.
نکته مهم
در صورت تمایل میتوانید به شربت نعنا و زعفران کمی تخم شربتی اضافه کرده و سپس میل کنید.
تبلیغات
نوش جان 😉