نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه مینی دونات خانگی
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه مینی دونات:
- آرد: سهچهارم لیوان
- شکر: سهچهارم لیوان
- نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- شیر: نصف لیوان
- تخممرغ: 1 عدد
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- سس کارامل آماده: یکچهارم لیوان
- پودر نارگیل: نصف لیوان
- شکلات: نصف لیوان (آبشده)
روش آمادهسازی مینی دونات:
- ابتدا فر را در دمای 425 درجه قرار دهید سپس سینی فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید.
- آرد، نشاسته، شکر، بیکینگپودر و نمک را در ظرفی مخلوطکنید.
- در ظرفی دیگر شیر، کره، سرکه و تخممرغ را بهخوبی مخلوطکنید تا زمانی که یک مخلوط یکدست حاصل شود.
- مخلوط (شیر، کره، سرکه و تخممرغ) را به مخلوط (آرد، نشاسته، شکر، بیکینگپودر و نمک ) اضافه کنید و بهخوبی ورز دهید.
- خمیر را روی تخته پهن کنید و آن را با قالب دونات را دربیاورید و آن را در سینی فر قرار دهید.
- دونات را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.
- دونات را با شکلات داغ، پودر نارگیل و کارامل تزیین کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات