خورشها و قلیهها
طرز تهیه مرجو خورش (خورش عدس طالقان) خوشمزه

مرجو خورش (خورش عدس طالقان)
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه خورش عدس طالقان:
- گوشت گوسفندی: ۳۰۰- ۴۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد بزرگ
- عدس: یک پیمانه
- سیبزمینی: ۱ عدد متوسط
- آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
- زعفران: کمی
- رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
- آبغوره: 1 قاشق چای خوری
روش آماده سازی خورش عدس طالقان:
- پیازها رو خلال کرده و با زردچوبه تفت داده تا طلایی شود.
- گوشت را اضافه کرده، بهتر است رب را هم در همین مرحله اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن ریخته و میگذاریم تا نیمپز شود.
- در این فاصله آلوها و عدسها را شسته و خیس میکنیم سیبزمینی را هم خرد میکنیم.
- وقتی گوشت نیمپز شد سیبزمینی و عدس را میریزیم و همراه نمک و ادویهها و رب میگذاریم بپزد.
- آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کرده و میگذاریم خورش خوب جا بیفتد.
- غذا را در ظرف کشیده و پیازداغ روی آن میریزیم.
نکته برای تهیه خورش مرجو:
- در صورت تمایل میتوانید از آبلیمو به جای آبغوره استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش