غذاها
طرز تهیه مرغ بریانی هندی خوشمزه

بریانی مرغ هندی از غذاهای محبوب و معروف هندی است و در دنیا نیز شناختهشده است. روش پخت این غذا بسیار آسان و سریع است. این غذا را میتوان در وعدههای اصلی سرو نمود.
تبلیغات
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی هندی
مواد لازم برای تهیه مرغ:
- مرغ: 2 عدد (پاکشده و قطعهقطعه شده)
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز تند: 1 قاشق چایخوری
- گشنیز: 1 قاشق چایخوری – خشک و آسیاب شده
- زنجبیل: نصف قاشق چایخوری (تازه – رنده شده)
- هل: 3 دانه
- میخک: 3 عدد
- نعناع: 1 قاشق چایخوری (تازه – خرده شده)
- دارچین: 1 چوب
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- ماست: 1 لیوان
مواد لازم برای تهیه برنج:
- زیره: 1 قاشق چایخوری (آسیاب نشده)
- فلفل سیاه: 4 دانه
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- روغن حیوانی: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری آسیاب شده
- برنج باسماتی: 4 لیوان (شسته و نمکشیده)
- آب: 6 لیوان
- پیازچه: 4 عدد – خرد شده
- فلفل تند: 1 عدد خردشده و تازه
- پیاز: 1 عدد (بزرگ – رشتهرشته شده)
- بادامهندی: 1/4 لیوان تف دادهشده برای تزیین
طرز تهیه مرغ بریانی هندی
- برای ادویه کاری مرغ: در ظرفی تیکههای مرغ را قرار دهید.
- زردچوبه، نمک، فلفل قرمز تند، گشنیز، زنجبیل، هل، دارچین، ماست، میخک، فلفل سیاه، نعناع را داخل ظرف بالا بریزید.
- مواد را با مرغ بهخوبی مخلوطکنید به صورتی که تمام مرغ پوشش داده شود.
- ظرف را بپوشانید و حداقل به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.
- برای آماده کردن برنج بریانی: در قابلمهای آب بریزید.
- دانههای زیره، فلفل سیاه، 2 قاشق چایخوری روغن، زردچوبه، پیازچه خرد شده و نمک را به قابلمه اضافه کنید.
- مواد را بهخوبی مخلوطکنید و در قابلمه را ببندید. زیر اجاق را روشن کنید و بگذارید تا به جوش آید.
- برنج باسماتی را داخل قابلمه آب به جوش آمده بریزید و بگذارید آب آن تبخیر شود، سپس سر قابلمه را ببندید و بگذارید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه روی حرارت کم دم بکشد.
- در قابلمه دیگری روغن و روغن حیوانی را باهم داغ کنید سپس پیاز و فلفل تند را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه و تا زمانی که رنگ پیاز طلایی شود هم بزنید.
- تیکههای مرغ ادویه کاری شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید، سر قابلمه را ببندید و به مدت 25 دقیقه بگذارید تا سرخ شود (در همین حین مرغها را جابجا کنید تا همهی نقاط آن بهخوبی پخته شود).
- مرغ را در کنار برنج سرو کنید و آن را با بادامهندی تزیین کنید.
نوش جان;)
تبلیغات
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش