آجیل ها و تنقلات
چگونه بادام هندی را بو بدهیم؟
طرز بو دادن بادام هندی
مواد لازم برای بو دادن بادام هندی:
- بادام هندی: ۱ لیوان
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز: ۱/۲ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
- فلفل سیاه و فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
- روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
طرز بو دادن بادام هندی:
۱. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کمی گرم شود.
۲. روغن مایع را اضافه کنید. ترجیحاً اگر میتوانید از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید.
۳. بادام را داخل ماهیتابه بریزید و پنج دقیقه تفت دهید تا بادامها طلایی شوند.
۴. بادامها را داخل کاسهای بریزید و پسازاینکه فقط کمی خنک شد مخلوط پودر زیره، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. دقت کنید که بادامها در زمان مخلوط شدن با ادویهها گرم باشند.
تبلیغات
نوش جان 😉