آجیل ها و تنقلات

چگونه بادام هندی را بو بدهیم؟

طرز بو دادن بادام هندی

مواد لازم برای بو دادن بادام هندی:

  • بادام ‌هندی: ۱ لیوان
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره سبز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل)
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل)
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

طرز بو دادن بادام هندی:

۱. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کمی گرم شود.
۲. روغن مایع را اضافه کنید. ترجیحاً اگر می‌توانید از روغن ‌زیتون یا کنجد استفاده کنید.
۳. بادام را داخل ماهیتابه بریزید و پنج دقیقه تفت دهید تا بادام‌ها طلایی شوند.
۴. بادام‌ها را داخل کاسه‌ای بریزید و پس‌ازاینکه فقط کمی خنک شد مخلوط پودر زیره، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط‌ کنید. دقت کنید که بادام‌ها در زمان مخلوط شدن با ادویه‌ها گرم باشند.

تبلیغات

نوش جان 😉

3.8/5 - (25 امتیاز)

منبع
tebyanگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا