غذاها

طرز تهیه کلم پلو خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر

تبلیغات

مواد لازم کلم پلو :

  • نصف یک کلم برگ کوچک خرد شده
  • برنج: ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • سرکه: ۳- ۴ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل)
  • زردچوبه و زعفران آب کرده: به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کلم پلو :

  1. پیاز را خرد کرده و در روغن چرخ بدهید تا طلایی شود زردچوبه را اضافه کنید.
  2. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه‌ها که شامل نمک، فلفل، یک قاشق چای‌خوری زیره سیاه (در صورت تمایل) در این مرحله اضافه کنید.
  3. مواد را از تو ماهیتابه بردارید و کلم برگ‌های رشته‌ای خرد شده را اضافه کنید.
  4. کلم‌ها وقتی تفت داده شوند حجمشان کم می‌شود.
  5. در این مرحله تفت دادن کلم ۳ یا ۴ قاشق سرکه را اضافه کنید. (سرکه را برای این می‌ریزیم که بوی کلم گرفته شود)
  6. بعد رب گوجه فرنگی را بهش اضافه کنید و تفت بدین، گوشت را هم اضافه کنید و به آن ۲- ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مواد نیم ساعتی با هم بپزند و آب گوشت کشیده شود. در این مرحله زعفران آب کرده را هم اضافه کنید.
  7. برنج را آبکش کنید و ته قابلمه را ته دیگی که دوست دارید بچینید و روش یک لایه برنج آبکش شده و یک لایه مایه کلم و گوشت بریزید و تا آخر ادامه دهید.
  8. در انتها اطراف برنج نصف لیوان آب بدهید و بگذارید برنج برای مدت تقریباً ۴۰ دقیقه دم بکشد.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

مشاهده آموزش
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا