غذاها

طرز تهیه مرغ کبابی و جوپرک

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مناسب برای: ۳ نفر

ملل: غربی

مواد لازم

سینه مرغ: ۳۰۰ گرم (هر سینه مرغ ۴ تیکه شود)

نمک: نصف قاشق چایخوری

زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری (تازه و رنده شده)

ماست: ۱ لیوان (هم زده شده)

آرد: ۱ لیوان

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

روش پخت

  1. نصف لیوان ماست را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زنجبیل مخلوط نمایید.
  2. مرغ را در مخلوط اولیه بخوابانید و به مدت ۱ شبانه روز آن را رها کنید.
  3. پس از گذشت ۱ شبانه روز، مرغ را از مخلوط برداشته و بلافاصله در آرد قرار دهید.
  4. سپس مرغ را در ماست زده و بلافاصله در ظرف جوپرک بزنید تا جوپرک به مرغ بچسپد.
  5. مرغ ها را در سینی چرب شده بچینید و درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  6. مرغ را به صورت گرم و در کنار عسل و چاشنی خردل سرو کرده و میل نمایید.
به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن