سالادها
طرز تهیه سالاد مرغ با انگور

سالاد مرغ با انگور، سالادی جدید و ابتکاری نو محسوب میشود که از چشیدن طعم آن سوپرایز خواهید شد.
تبلیغات
زمان آماده سازی: 60 دقیقه
ملل: غربی
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم
مرغ: 4 لیوان (آبپز شده – خرد شده)
تبلیغات
کرفس: نصف لیوان (خرد شده)
انگور: 1 لیوان (نصف شده)
نخود سبز: نصف لیوان (آبپز شده)
سس مایونز: 1 لیوان
چاشنی خردل: 1 قاشق چایخوری
تبلیغات
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
بادام: نصف لیوان (خرد شده – تف داده – اختیاری)
روش آماده سازی
- مخلوط اول: ابتدا مرغ، کرفس، انگور و نخودسبز را باهم در ظرفی مخلوط نمایید.
- مخلوط دوم: در ظرفی دیگر، مایونز، خردل، نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط نمایید.
- مخلوط اول و دوم را با هم به خوبی مخلوط کنید.
- سالاد را در یخچال بگذارید تا سرد شود، موقع سرو سالاد میتوانید از بادام برای تزیین آن استفاده کنید.
تبلیغات
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش