غذاها
طرز تهیه نودل چینی با سس سویا (رژیمی)

زمان پخت: 60 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
ملل: آسیایی
مواد لازم نودل چینی با سس سویا:
- نودل: یک بسته 500 گرمی
- روغن نباتی: یک قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- کلم برگ: یک لیوان (خرد شده)
- هویج: یک عدد (پوست شده – ورقه ورقه شده)
- پیاز سبز: 2 عدد (خرد شده)
- فلفل دلمه ای: 1 عدد (ورقه ورقه شده)
- سیر: 2 حبه (آسیاب شده)
- کرفس: یک عدد (خرد شده)
- سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
- سرکهی برنج: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سویا در منزل
طرز تهیه نودل چینی با سس سویا:
– ابتدا نودل را در آب، نمک و روغن آبپز کرده و آبکش کنید.
تبلیغات
– روغن را در قابلمهی بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
– سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.
– پیاز سبز، کلم برگ، هویج، فلفل دلمه ای و کرفس را اضافه کنید و تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، هم بزنید.
– سرکه برنج، سس سویا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
– نودل را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هم بزنید.
تبلیغات
– غذای شما آماده است، سرو کرده و میل فرمایید.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش