غذاها

طرز تهیه نودل چینی (رژیمی)

زمان پخت: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملل: آسیایی

 مواد لازم

– نودل: یک بسته 500 گرمی

– روغن نباتی: یک قاشق غذا خوری

– نمک: نصف قاشق چایی خوری

– کلم برگ: یک لیوان (خرد شده)

– هویج: یک عدد (پوست شده – ورقه ورقه شده)

– پیاز سبز: 2 عدد(خرد شده)

فلفل دلمه ای: 1 عدد (ورقه ورقه شده)

سیر: 2 حبه (آسیاب شده)

کرفس: یک عدد(خرد شده)

– سس سویا: 2 قاشق غذا خوری

– سرکه‌ی برنج: 1 قاشق چایی خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری

روش آماده سازی

-ابتدا نودل را در آب، نمک و روغن آبپز کرده و آبکش کنید.

– روغن را در قابلمه ی بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

– پیاز سبز، هویج، فلفل دلمه ای و کرفس را اضافه کنید و تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، هم بزنید.

– سرکه برنج، سس سویا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

– نودل را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

– غذای شما آماده است، سرو کرده و میل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 15 =

بستن