پیش غذا

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز از پیش غذاهای گرم محسوب میشود. این پیش غذا بیشتر در آشپزخانه های کشور فرانسه به چشم میخورد که در این مطلب با روش آماده سازی و پخت آن آشنا خواهید شد. با همراه باشید.

زمان آماده سازی: ۶۰ دقیقه

مناسب برای: ۴ نفر

ملل: فرانسه

مواد لازم

پیاز: ۴۰۰ گرم (خرد شده)

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

نان چاودار: ۱ عدد (به قطعه های مربعی شکل تقسیم کنید)

پیازچه: ۲ عدد (خرد شده)

نمک: نصف قاشق چایخوری

برگ بو: ۲ برگ

زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری

آب مرغ یا عصاره مرغ: ۲ لیوان

پنیر گودا یا پنیر زرد: نصف لیوان (رنده شده)

روش آماده سازی

  1. یک لیوان آب مرغ را در قابلمه ای بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. پس از گرم شدن آب مرغ؛ پیاز، نمک، فلفل سیاه، زیره و روغن زیتون را به آب مرغ اضافه کنید.
  3. پس از اینکه پیاز پخته شد، یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید و بلافاصله ۱ لیوان آب مرغ و برگ بو به آن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوطی ضخیم به دست آید، آن را هم بزنید.
  4. در نهایت سوپ را با پیاز سبز، پنیر زرد و نان چاودار تزیین کرده و میل نمایید.
به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن