غذاها

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

زمان پخت: 60 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

ملل: عربی

مواد لازم

گوشت: ترجیحا گوسفند، 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب)

سیر: 3 حبه (خرد شده)

نمک: 1 قاشق چای خوری

جعفری: 7 برگ ( تازه – خرد شده )

بادمجان: 4 عدد(کوچک/ خرد شده)

روغن زیتون: 6 قاشق غذا خوری

روش آماده سازی

  1. ورقه های بادمجان را با روغن زیتون چرب کنید.
  2. در ظرفی دیگر، روغن زیتون باقی مانده را با جعفری و سیر مخلوط کنید و گوشت را به مدت 15 دقیقه در آن بخوابانید.
  3. گوشت و بادمجان را در سیخ های چوبی قرار داده و به مدت 30 دقیقه کباب کنید (با چرخش سیخ ها).

کباب بادمجان با گوشت شما آماده است، آن را سرو کرده و میل بفرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =

بستن