وردپرس

رفع خطای (500)Internal Server Error در وردپرس

برخی خطاهای وردپرس دلایل متنوعی دارد و از این رو بررسی آنها در یک مقاله کمی بعید است. با همه ی این ها می توان به دلایل عمده پدید آورنده ی آن خطا اشاره کرد.

تبلیغات

خطای Internal Server Error و یا همان خطای سرور داخلی، یکی از خطاهایی است که در ابتدا به نظر کاربران خطایی از سمت وب سرور و یا هاست است ؛ اما اینگونه نیست و این خطا منشا دیگری دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم. با مثبت 1 همراه باشید.

دلایل بوجود آمدن خطای 500 و رفع آن


1. Htaccess

Htaccess یک فایل تنظیماتی برای نوع رفتار وب سرور با سایت شماست که واسطه تنظیماتی بین سایت و وب سرور می‌باشد ، بنابراین ممکن است پس از تغییرات و یا پس از به روزرسانی وردپرس خود مشکلی در این بین ایجاد شود که منجر به خطای Internal Server Error گردد.
حال برای اینکه بتوانید این مشکل را از طریق Htaccess تست کنید ، باید از طریق File manager ، فایل Htaccess را تغییر نام داده و یک بار دیگر سعی کنید به سایت وارد شوید. فایل Htaccess، در ریشه سایت درون پوشه “Public Html” قرار دارد.
اگر سایت بدون مشکل باز شد ، پس در تنظیمات Htaccess مشکلی وجود داشته است ، در غیر این صورت به تست سایر دلایل بپردازید.

2. افزونه‌ها

متأسفانه همانطور که افزونه‌ها بسیار کاربردی و مفید هستند ، اما بعضی مواقع باعث ایجاد خطاهای مختلف نیز می شوند. در این میان افزونه‌هایی که پشتیبانی قوی ندارند و یا به صورت نال شده استفاده می‌شوند ، بیشترین مشکلات را ایجاد می‌کنند.

برای بررسی این مورد ، پوشه Plugins را از طریق File Manager کنترل پنل خود تغییر نام دهید و سپس سعی کنید تا وب سایت را باز کنید ، اگر وب سایت باز شد ، بنابراین مشکل از یکی از افزونه‌ها خواهد بود.
همچنین می توانید تمام افزونه را غیرفعال کنید، و در صورتی که مشکل حل شد، افزونه ها را یکی یکی فعال کنید و سایتتون رو تست کنید تا به افزونه مخرب برسید.

تبلیغات

3. پوسته جدید

تغییر پوسته و یا به روزرساتی آن ممکن است دلیل بروز خطای داخلی سرور شود و تنها راه برای متوجه شدن مشکل پوسته ، تغییر پوسته سایت به یک پوسته دیگر و پس از آن رفع مشکلات پوسته اصلی است.
برای این کار امکان وارد شدن به داشبورد وردپرس را دارید، پوسته را تغییر دهید، اما اگر داشبورد وردپرس نیز برای شما باز نمی‌شود ، باید پوسته را از طریق دیتابیس تغییر دهید.

4. حافظه PHP

اگر موارد قبل را بررسی کردید و هیچ کدام فایده ای برای شما نداشت،  مشکل ایجاد شده می توانید از حافظه PHP وردپرس شما باشد.
در این گونه موارد شما باید ، حافظه PHP خود را افزایش دهید تا بتوانید مشکل را رفع نمایید.

برای افزایش حافظه PHP، ابتدا باید فایل wp-config.php را در سایت وردپرس خود ویرایش کنید. این فایل در پوشه اصلی(Public Html) وب سایت وردپرسی شما قرار دارد.

سپس، بایستی قطعه کد زیر را در فایل wp-config.php درست قبل از خط  ‘That’s all, stop editing! Happy blogging’قرار دهید.

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’، ‘256M’)؛
این قطعه کد به وردپرس می گوید که محدودیت حافظه PHP را تا 256 مگابایت افزایش دهد. پس از انجام این کار، باید تغییرات را ذخیره کنید.
نکته: توجه داشته باشید اگر این راه حل برای شما کار نمی کند، به این معنی است که ارائه دهنده خدمات میزبانی وب شما اجازه نمی دهد که نسبت به افزایش محدودیت حافظه php وردپرس اقدام کنید. در چنین مواقعی باید از ارائه دهنده میزبانی خود بخواهید تا محدودیت حافظه پی اچ پی را به صورت دستی رفع کند.

5. تخریب فایل‌های اصلی وردپرس

بعضی مواقع ممکن است بخاطر به روزرسانی و یا حمله هکرها به وب سایت شما، تعدادی از فایل‌های اصلی وردپرس که در پوشه wp-admin و wp-includes وجود دارد ، دچار مشکل شوند.
برای رفع این مشکل باید این دو پوشه را حذف و سپس آنها را جایگزین نمایید.
به این صورت با چک کردن دلایل بالا ، شما می توانید خطای Internal Server Error وردپرس را برطرف کنید.

تبلیغات
به این مطلب امتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا