پیش غذا

طرز تهیه سوپ عدس با اسفناج

سوپ عدس غذایی مقوی و سالم است. هر ۳۰۰ گرم این سوپ دارای ۱۷۴ کالری، ۱۳ گرم پروتئین، ۱۸ گرم کربوهیدرات و ۷.۴ گرم چربی است.

زمان پخت: ۱ ساعت

مناسب برای: ۲ نفر

ملل: لبنانی

مواد لازم:

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد یا ۵۰ گرم (خرد شده)

گوشت گاو: ۱۵۰ گرم (چرخ کرده)

اسفناج: ۱ لیوان یا ۷۵ گرم (تازه و خرده شده)

سیب زمینی: ۱ عدد کوچک یا ۱۰۰ گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)

زیره: نصف قاشق چایخوری

آب: ۵/۵ لیوان یا ۱۳۷۵ میلی لیتر

عدس: ۸۵ گرم

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

هویج: ۱ عدد کوچک یا ۱۰۰ گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)

روش آماده سازی و پخت:

  1. ابتدا روغن زیتون را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت بگذارید و سپس پیاز را به مدت ۲ دقیقه در آن تف دهید.
  2. سپس گوشت گاو را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه بگذارید بپزد.
  3. اسفناج، سیب زمینی، هویج و زیره را به اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه اجازه بدهید تا پخته شود، سپس آب و عدس را به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط را به خوبی هم بزنید، حرارت اجاق گاز را کم کرده و ۴۵ زمان دهید تا سوپ به خوبی پخته شود.

سوپ عدس شما آماده است، میتوانید آن را سرو کرده وبه صورت گرم میل نمایید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن