پیش غذا

طرز تهیه سوپ عدس با اسفناج

سوپ عدس غذایی مقوی و سالم است. هر 300 گرم این سوپ دارای 174 کالری، 13 گرم پروتئین، 18 گرم کربوهیدرات و 7.4 گرم چربی است.

زمان پخت: 1 ساعت

مناسب برای: 2 نفر

ملل: لبنانی

مواد لازم:

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد یا 50 گرم (خرد شده)

گوشت گاو: 150 گرم (چرخ کرده)

اسفناج: 1 لیوان یا 75 گرم (تازه و خرده شده)

سیب زمینی: 1 عدد کوچک یا 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)

زیره: نصف قاشق چایخوری

آب: 5/5 لیوان یا 1375 میلی لیتر

عدس: 85 گرم

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

هویج: 1 عدد کوچک یا 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)

روش آماده سازی و پخت:

  1. ابتدا روغن زیتون را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت بگذارید و سپس پیاز را به مدت 2 دقیقه در آن تف دهید.
  2. سپس گوشت گاو را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه بگذارید بپزد.
  3. اسفناج، سیب زمینی، هویج و زیره را به اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شود، سپس آب و عدس را به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط را به خوبی هم بزنید، حرارت اجاق گاز را کم کرده و 45 زمان دهید تا سوپ به خوبی پخته شود.

سوپ عدس شما آماده است، میتوانید آن را سرو کرده وبه صورت گرم میل نمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن