غذاها

طرز تهیه نودل با گوشت گاو

طرز تهیه نودل با گوشت گاو

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم

گوشت گاو: 250 گرم (بدون چربی – چرخ کرده)

نودل سفید: 3 بسته

زنجبیل: به میزان لازم – ترجیحا تازه و رنده شده

سیر: 3 حبه (آسیاب شده)

ادویه پنجگانه (فلفل سیاهدارچین – رازیانه – میخک – بادیان ستاره ای): 1 قاشق چایخوری

فلفل تند: 1/4 قاشق چایخوری

نخود فرنگی: 225 گرم

عصاره یا آب گوشت گاو: 400 میلی لیتر

سس سویا: 3 قاشق غذاخوری

روغن کنجد: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان دلخواه (خرد شده – بدون دانه)

روش آماده سازی و طبخ

  1. ماهیتابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و گوشت گاو را بدون استفاده از روغن در ماهیتابه تف دهید، به صورتی که سرخ شود.
  2. در همین حین، نودل را آبپز کنید (بر اساس دستور پخت حک شده روی بسته بندی).
  3. زنجبیل، سیر، ادویه پنجگانه، فلفل تند و نخود فرنگی را به گوشت گاو اضافه کنید و تا زمانی که رنگ نخود فرنگی تغییر کند بگذارید تف بخورد.
  4. خورش گاو را به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله نودل و سس سویا را نیز به آن بیفزایید.
  5. به خورش زمان دهید تا گوشت آن به خوبی بپزد. آن را در ظرفی جداگانه سرو کرده و با روغن کنجد و فلفل قرمز خرد شده تزیین نمایید.

نودل با گوشت گاو آماده پذیرایی و مصرف است.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن