غذاها

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

300 گرم خورش بامیه با گوشت، دارای 526 کالری، 29 گرم پروتئین، 20 گرم کربوهیدرات و 37 گرم چربی است.

مواد لازم

بامیه: 600 گرم (اندازه کوچک)

روغن سرخ کردنی:  نصف لیوان

گوشت گاو: 600 گرم (خرد شده به صورت مکعب)

آب: 4 لیوان یا 1 لیتر

گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط یا 600 گرم (خرد شده به صورت مکعب های کوچک)

عصاره مرغ: 2 حبه

کره: نصف قاشق غذاخوری

سیر: 4 حبه (آسیاب شده)

جعفری: 3/4 لیوان یا 50 گرم (خرد شده)

روش طبخ

  1. ابتدا سر و ته بامیه ها رو بزنید، با کمی روغن آن را تا حدی که نیمه پخته شود، تف دهید.
  2. بامیه ها را از ماهیتابه خارج کرده و بگذارید روغن آن خارج شود.
  3. گوشت و آب را در قابله ای بزرگ بریزید و بگذارید جوش بخورد. در صورتی که روی آب، کف جمع شد، کف را بردارید.
  4. تا زمانی که گوشت به پخته شدن نزدیک شود قابلمه روی حرارت بماند.
  5. گوجه فرنگی و عصاره مرغ را به مخلوط آب و گوشت اضافه کنید و در صورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید. تا زمانی که گوشت کاملا پخته شود، مواد روی حرارت ملایم بگذارید.
  6. ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن بریزید.
  7. سیر و جعفری را به مدت 2 دقیقه، تف دهید.
  8. سیر، جعفری و بامیه های سرخ شده را به خورش اضافه کنید.
  9. خورش بامیه را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا لعاب بندازد.

خورش بامیه با گوشت شما آماده است، آن را سرو کرده و میل فرمایید.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

طراحی سایت حرفه ای

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن