غذاها

طرز تهیه ماکارونی با گوشت گوسفند

300 گرم ماکارونی با گوشت گوسفند، دارای 464 کالری، 22 گرم پروتئین، 74 گرم چربی و 8.8 گرم چربی است.

مواد لازم

روغن: 2 قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد یا 100 گرم (کوچک – خرد شده)

سیر: 2 حبه (آسیاب شده)

زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری (تازه)

هویج: 1 عدد کوچک یا 75 گرم ( خرد شده )

گوشت گوسفند: 300 گرم (ترجیحا دارای کمی چربی – چرخ کرده)

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری

آرد: نصف قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: 4 عدد با اندازه متوسط یا 600 گرم

آب: 1 لیوان یا 250 میلی لیتر

عصاره مرغ: 2 حبه (ترجیحا کم نمک)

ماکارونی: 500 گرم

روش آماده سازی و پخت

آماده سازی مخلوط روی ماکارونی:
  1. قالبمه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و به آن روغن اضافه کنید، پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت 4 الی 5 دقیقه بگذارید تف بخورد.
  2. سیر، زنجبیل و هویج را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بگذارید تا پخته شود.
  3. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و 8 دقیقه به آن زمان دهید تا رنگ آن قهوه ای مایل به طلایی شود.
  4. زردچوبه، ادویه کاری و آرد را اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه هم بزنید.
  5. گوجه فرنگی، آب و عصاره مرغ را به غذا اضافه کرده و 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا مخلوط به جوش آید.
آماده سازی ماکارونی:
  1. داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  2. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. میتوانید به دلخواه رشته  های ماکارونی را نصف کنید یا آنها را به طور کامل در آب جوش بریزید. اگر آنها را کامل ریختید و بخشی از ماکارونی بیرون از آب ماند بعد از 30 ثانیه میتوانید به راحتی با فشار کفگیر آنها را به داخل قابلمه فرو ببرید.
  3. پس از 5 الی 7 دقیقه با آب سرد، آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.

سرو کردن ماکارونی

هم اکنون مخلوط اولیه و ماکارونی آماده است، ماکارونی را سرو کنید و مقداری از مخلوط را روی آن بریزید، در صورت تمایل میتوانید ماکارونی را با مخلوط اولیه ترکیب کنید و میل نمایید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن