خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه آبگوشت یخنی بادمجان همدان

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم آبگوشت یخنی بادمجان همدان:

  • گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم
  • لوبیا: نصف پیمانه
  • نخود: نصف پیمانه
  • عدس: یک پیمانه
  • پیاز: دو عدد
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • کلم قمری: ۴ عدد
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد
  • بادمجان: ۱ عدد
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • ریحان میخکی: ۲۰ گرم
  • زردچوبه: ۱-۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت یخنی بادمجان همدان:

  1. گوشت را با پیاز، دارچین و فلفل پخته و کنار می‌گذاریم.
  2. حبوباتی (لوبیا، نخود و عدس) که از شب قبل خیسانده شده را به ترتیب از سخت به نرم اضافه می‌کنیم تا بپزد.
  3. سپس گوشت پخته شده را به حبوبات اضافه کرده و سیب‌زمینی، گوجه فرنگی، کلم، پیاز را اضافه می‌کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
  4. بعدازآن بادمجان خرد شده به همراه لیمو امانی را اضافه کرده و می‌گذاریم روی حرارت ملایم مجدداً به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا کاملاً جا بیفتد.
  5. درست وقتی می‌خواهیم آبگوشت را از روی حرارت برداریم ریحان میخکی را اضافه می‌کنیم تا عطر ریحان حفظ شود.

نوش جان 😉

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن