خورشها و قلیهها
طرز تهیه آبگوشت یخنی بادمجان همدان

مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم آبگوشت یخنی بادمجان همدان:
- گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم
- لوبیا: نصف پیمانه
- نخود: نصف پیمانه
- عدس: یک پیمانه
- پیاز: دو عدد
- گوجه فرنگی: ۴ عدد
- کلم قمری: ۴ عدد
- سیبزمینی: ۱ عدد
- بادمجان: ۱ عدد
- لیمو عمانی: ۴ عدد
- ریحان میخکی: ۲۰ گرم
- زردچوبه: ۱-۲ قاشق چایخوری
- فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه آبگوشت یخنی بادمجان همدان:
- گوشت را با پیاز، دارچین و فلفل پخته و کنار میگذاریم.
- حبوباتی (لوبیا، نخود و عدس) که از شب قبل خیسانده شده را به ترتیب از سخت به نرم اضافه میکنیم تا بپزد.
- سپس گوشت پخته شده را به حبوبات اضافه کرده و سیبزمینی، گوجه فرنگی، کلم، پیاز را اضافه میکنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
- بعدازآن بادمجان خرد شده به همراه لیمو امانی را اضافه کرده و میگذاریم روی حرارت ملایم مجدداً به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا کاملاً جا بیفتد.
- درست وقتی میخواهیم آبگوشت را از روی حرارت برداریم ریحان میخکی را اضافه میکنیم تا عطر ریحان حفظ شود.
نوش جان 😉
🍽️ نظرت درباره این دستور آشپزی چیه؟
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇
آیا به آموزش زبان عربی علاقهمند هستید؟
یادگیری مکالمه عربی اماراتی و عمانی از سطح پایه تا حرفهای با تلفظ بومی، مناسب سفر، کار یا مهاجرت.
شروع یادگیری