غذاها

طرز تهیه آش آبغوره همدان خوشمزه

آش آبغوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

مواد لازم آش آبغوره:

  • بلغور (از شب قبل) خیس خورده: ۱ لیوان
  • برنج خیس خورده: نصف لیوان
  • لپه خیس خورده: نصف لیوان
  • گوجه فرنگی: ۵-۶ عدد پوست کنده و خرد شده
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد
  • سیر: ۵-۶ حبه خرد شده
  • گوشت چرخ شده و سرخ شده با ۱ عدد پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
  • آب: ۸ لیوان
  • سبزی آش: نیم کیلو
  • آبغوره: نصف لیوان (بستگی به ذائقهٔ خودتون داره)
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش آبغوره:

بلغور و برنج و لپه را با آب می‌گذاریم تا بپزد وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ شده را اضافه می‌کنیم و بعد از ۱۰ دقیقه رب گوجه پیاز خام و سیر را اضافه می‌کنیم و دوباره پس از ۱۰ دقیقه سبزی آش و گوجه فرنگی و بلغور را اضافه می‌کنیم وقتی گوجه و سبزی پخت آش آماده است. می‌توان آن را با آبغوره صرف کرد.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
wikibooksbeytooteگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا