تبلیغات ویژه
غذاها

طرز تهیه آش آماج همدان خوشمزه و مجلسی

آش آماج یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم آش آماج همدان:

  • آماج: ۱ پیمانه
  • سبزی آش (تره، پیازچه): ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • عدس: ۱۵۰ گرم
  • لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان دلخواه

طرز تهیه آش آماج همدان:

  1. لوبیای چشم بلبلی را که از شب قبل خیس نموده‌اید با ۱ لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
  2. عدس را اضافه نمایید و بعدازآن که عدس کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‌اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.
  3. بعد از چند جوش ۲ پیمانه آب سرد ریخته و آماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا آماج‌ها به هم نچسبند.
  4. بعد از ۱۰ دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم‌مرغ را بشکنید و کم‌کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود.
  5. سپس در ظرف سرو کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا