غذاها
طرز تهیه آش بلغور ارومیه (یارما شورباسه)؛ مجلسی و خوشمزه
![آش بلغور ارومیه](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2021/09/5e4b8bd3791b7-min-compress.jpg)
آش بلغور ارومیه یا یارما آشی یا شوربای بلغور یا یارما شورباسه یکی از غذاهای محلی آذربایجان غربی است.
مواد لازم
- سیبزمینی متوسط: یک عدد متوسط
- فلفلدلمهای کوچک: یک عدد
- گوجهفرنگی: یک عدد
- بلغور: یک پیمانه
- لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
- پیاز: یک عدد
- رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- لیموترش تازه: به مقدار لازم
طرز تهیه آش بلغور ارومیه
- بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
- سیبزمینی و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.
- نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
- سپس رب گوجهفرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
- بلغور را با کمی آب به بقیهٔ مواد اضافه کنید.
- یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیبزمینی نرم شود.
- اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.
- سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
- مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.
موقع سرو، آب لیموترش تازه به آش میزنید.