غذاها

طرز تهیه آش سماق تویسرکان همدان

آش سوماق یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم آش سماق تویسرکان:

  • بلغور: ۲ پیمانه
  • عدس ریز: یک‌چهارم پیمانه
  • لوبیا قرمز: یک‌چهارم پیمانه
  • پیاز: یک عدد درشت
  • سیر: ۲ حبه
  • سماق: ۱۵۰ گرم
  • چغندر معمولی: ۲ عدد متوسط
  • گردو (خردشده): یک‌دوم پیمانه
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه آش سماق تویسرکان:

  1. ابتدا بلغور و لوبیا و عدس و سیر را خوب شسته و با یک‌ونیم لیتر آب می‌گذاریم تا بپزد.
  2. پیاز را با زردچوبه سرخ کرده یا تفت می‌دهیم و همراه با گردو و چغندر بعد از یک ساعت و نیم که مواد آش به حالت نیم‌پز درآمد، به غذا اضافه می‌کنیم.
  3. سماق را یک بار با آب سرد می‌شوییم و ۵/۲ تا ۳ لیوان آب گرم روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم و آب آن را صاف کرده شکر را به آن اضافه می‌کنیم.
  4. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از سرو غذا آب صاف شده سماق و شکر را به غذا اضافه می‌کنیم.
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا