غذاها

طرز تهیه آش سماق تویسرکان همدان

آش سوماق یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم آش سماق تویسرکان:

  • بلغور: ۲ پیمانه
  • عدس ریز: یک‌چهارم پیمانه
  • لوبیا قرمز: یک‌چهارم پیمانه
  • پیاز: یک عدد درشت
  • سیر: ۲ حبه
  • سماق: ۱۵۰ گرم
  • چغندر معمولی: ۲ عدد متوسط
  • گردو (خردشده): یک‌دوم پیمانه
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه آش سماق تویسرکان:

  1. ابتدا بلغور و لوبیا و عدس و سیر را خوب شسته و با یک‌ونیم لیتر آب می‌گذاریم تا بپزد.
  2. پیاز را با زردچوبه سرخ کرده یا تفت می‌دهیم و همراه با گردو و چغندر بعد از یک ساعت و نیم که مواد آش به حالت نیم‌پز درآمد، به غذا اضافه می‌کنیم.
  3. سماق را یک بار با آب سرد می‌شوییم و ۵/۲ تا ۳ لیوان آب گرم روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم و آب آن را صاف کرده شکر را به آن اضافه می‌کنیم.
  4. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از سرو غذا آب صاف شده سماق و شکر را به غذا اضافه می‌کنیم.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا