غذاها

طرز تهیه آش کلم برگ تبریز خوشمزه و مجلسی

آش کلم برگ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی (تبریز) است.

مواد لازم آش کلم برگ:

  • نخود: یک دوم پیمانه
  • لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه
  • نمک، فلفل و ادویه: مقداری
  • عدس: دو سوم پیمانه
  • کلم برگ خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
  • سیر داغ: ۱ قاشق سوپ خوری
  • هویج نگینی خرد شده: ۳ عدد
  • برگ کرفس: ۵۰ گرم
  • رشته آش: ۲۰۰ گرم
  • کشک: یک دوم پیمانه

روش تهیه آش کلم برگ:

  • نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
  • آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.
  • حالا هویج نگینی را به همراه برگ‌های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
  • اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.
  • در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا