غذاها

دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان خوشمزه و مجلسی

مواد لازم آش گوجه فرنگی همدان

  • سبزی (جعفری، نعنا، تره): ۵۰۰ گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • لپه: ۱۵۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی: ۷۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نعناع داغ: برای تزئین
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن: به میزان لازم

دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان

  1. پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می‌کنیم. در قابلمهٔ مناسبی مقداری روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می‌افزاییم، مخلوط می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته‌ شود. سپس رب‌گوجه را اضافه می‌کنیم و باز کمی تفت می‌دهیم.
  2. لپه و برنج را پاک‌کرده و می‌شوئیم. روی پیازها ۲ لیتر آب می‌ریزیم و لپه و برنج را به آن اضافه می‌کنیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا مواد کاملاً بپزند.
  3. سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. گوجه‌فرنگی را هم شسته و خرد می‌کنیم و پس از اینکه مواد داخل آش پخت، سبزی خردشده و گوجه‌ها را در آن می‌ریزیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش جا بیفتد و لعاب بی‌اندازد. در این زمان نمک آش را بنا به ذائقه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. وقتی آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و روی آن را با نعنا داغ تزئین می‌کنیم و با آب لیمو تازه و یا آبغوره سرو می‌کنیم.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا