غذاها

طرز تهیه آش یخ تبریزی؛ خوشمزه و مجلسی

آش یخ، یکی از انواع غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. مردم تبریز این آش محلی را به عنوان پیش غذا و همچنین به عنوان افطار در ماه مبارک رمضان سرو می‌کنند. بر خلاف طبخ تمام آش‌ها، که به صورت داغ و در فصول سرد سال آماده و سرو می‌شود؛ با توجه به اسم خاص این آش، مردم محلی آن را به صورت سرد و خنک در فصول گرم و با تکه‌های یخ داخل آش سرو می‌کنند.

مواد لازم آش یخ تبریزی

  • برنج: ۱۰۰ گرم
  • ماست ترش محلی:  ۵۰۰ گرم
  • سیر رنده شده : ۲ حبه
  • سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم
  • یخ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه آش یخ تبریزی

  • برنج را که حدود ۳ ساعت خیس کرده‌اید به همراه سبزی و نمک و فلفل و یک لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود.
  • وقتی برنج به حالت شیربرنج در آمد، سیر را در آش رنده کرده و شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.
  • آش را در یخچال نگه داری نمایید و هر زمان که میل داشتید یک ملاقه از آن را با ۲ ملاقه ماست ترش ترکیب نموده، یخ خرد شده را داخل آن بریزید و میل کنید.

انرژی کل: ۷۵۰ کیلو کالری

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
deltapayam

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا