غذاها

طرز تهیه آش یخ تبریزی؛ خوشمزه و مجلسی

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه آش یخ تبریزی را آموزش میدهیم. با ماه همراه باشید…

آش یخ، یکی از انواع غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. مردم تبریز این آش محلی را به عنوان پیش غذا و همچنین به عنوان افطار در ماه مبارک رمضان سرو می‌کنند. بر خلاف طبخ تمام آش‌ها، که به صورت داغ و در فصول سرد سال آماده و سرو می‌شود؛ با توجه به اسم خاص این آش، مردم محلی آن را به صورت سرد و خنک در فصول گرم و با تکه‌های یخ داخل آش سرو می‌کنند.

مواد لازم

  • برنج: ۱۰۰ گرم
  • ماست ترش محلی:  ۵۰۰ گرم
  • سیر رنده شده : ۲ حبه
  • سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم
  • یخ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه آش یخ تبریزی

  • برنج را که حدود ۳ ساعت خیس کرده‌اید به همراه سبزی و نمک و فلفل و یک لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود.
  • وقتی برنج به حالت شیربرنج در آمد، سیر را در آش رنده کرده و شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.
  • آش را در یخچال نگه داری نمایید و هر زمان که میل داشتید یک ملاقه از آن را با ۲ ملاقه ماست ترش ترکیب نموده، یخ خرد شده را داخل آن بریزید و میل کنید.

انرژی کل: ۷۵۰ کیلو کالری

4.5/5 - (2 امتیاز)
منبع
deltapayam

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا