روابط عاطفی

چگونه برای طلاق آماده شویم؛ چگونه همسر خود را راضی به طلاق کنیم؟

وقتی عاشق هستید حرف‌های زیادی برای گفتن دارید. غرق شدن در عشق، صحبت کردن در مورد آینده و به اشتراک گذاشتن خاطرات و… زندگی زیبا به نظر می‌رسد. اما اگر عشق به پایان برسد، همه‌چیزهای خوب تمام می‌شود. کم حرف می‌زنید و چیزی برای گفتگو یا اشتراک با همسرتان ندارید. این رابطه چنان خفه‌کننده می‌شود که می‌خواهید هر چه سریع‌تر از آن بیرون بیایید. اما آیا قطع ارتباط با همسرتان آسان است؟ چگونه به همسر خود بگویید که طلاق می‌خواهید؟ در این مطلب به شما خواهیم گفت که آمادگی برای طلاق چگونه است.

تبلیغات

روش‌های آمادگی برای طلاق

شما تلاش زیادی برای زندگی مشترک خود انجام داده‌اید، اما دیگر برای شما مؤثر نیست. شما می‌خواهید از آن خارج شوید و آینده خود را به‌گونه‌ای دیگر رقم بزنید. اما قبل از اینکه در مورد طلاق با شوهر خود صحبت کنید، باید خود را آماده کنید. در اینجا چند نکته برای کمک به شما آورده شده است:

قصدتان از طلاق چیست؟

اولین کاری که در مسیر آمادگی برای طلاق می‌توانید انجام دهید این است که اطمینان حاصل کنید که به‌هیچ‌وجه از نظر عاطفی به شریک زندگی خود وابسته نیستید. اگر امید دارید که می‌توانید رفتارهای شریک زندگی خود را تغییر دهید، نشان می‌دهد که شما برای طلاق آماده نیستید. باید بررسی کنید که واقعاً طلاق می‌خواهید یا می‌خواهید او را تهدید کنید، زیرا افرادی که مرتباً در مورد طلاق تهدید می‌کنند جدی گرفته نمی‌شوند.

با مشکلات عاطفی خود کنار بیایید:

طلاق از نظر عاطفی ضربه سنگینی است. بنابراین، یاد بگیرید که با آن کنار بیایید. با دوستان و خانواده وقت بگذرانید تا در موقعیتی قرار بگیرید که سایر امور را بر عهده بگیرید.

تحقیقات خود را انجام دهید:

در مورد مراحل قانونی، روند طلاق و سایر الزامات قانونی آگاه باشید.

تبلیغات

با وکیل خود صحبت کنید:

اگر احساس می‌کنید نمی‌توانید پرونده خود را دنبال کنید، یک وکیل کارآمد داشته باشید که پرونده را از طرف شما مطرح کند. آن‌ها می‌توانند شما را درزمینهٔ مراحل قانونی راهنمایی کنند و شما را برای مذاکره آماده کنند.

آمادگی برای طلاقچگونه برای طلاق آماده شویم؟

منابع مالی خود را در کنار هم قرار دهید:

لیستی از دارایی و وام‌های مالی خود تهیه کنید. اگر می‌توانید در مورد تقسیم امور مالی خود با همسرتان به توافق برسید، بسیار عالی است. در غیر این صورت، باید از وکیل خود کمک بگیرید.

برنامه‌ریزی برای امور مالی پس از طلاق:

طلاق می‌تواند ناامنی مالی به همراه آورد، به‌خصوص اگر شاغل نباشید. بنابراین برنامه‌ریزی امور مالی بسیار مهم است. شما باید تصمیم بگیرید که آیا به یک پول ماهیانه نیاز دارید یا یک بار تسویه‌حساب از همسرتان کافی است. درهرصورت، خود را از نظر مالی سازمان‌دهی کنید تا بعداً دچار استرس نشوید.

مسئولیت طلاق را به عهده بگیرید:

شما کسی هستید که نیاز به طلاق دارید، بنابراین باید مسئولیت آن را به عهده بگیرید. مسئولیت اوضاع را بر عهده بگیرید و برای تصمیم‌گیری صحیح آماده‌باشید.

هنگامی‌که خود را آماده کردید، زمان آن رسیده که خبر را به شوهرتان ببخشید.

تبلیغات

چگونه به همسرم بگویم طلاق می‌خواهم؟

طلاق یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. شوهر شما ممکن است قبلاً به حالات ذهنی شما توجه داشته باشد. اکنون وقت آن رسیده است که آن را با کلمات بیان کنید.

آمادگی برای طلاقچگونه همسرم را راضی به طلاق کنم؟

آنچه را که می‌خواهید بگویید را آماده کنید:

از قبل آنچه را که می‌خواهید بگویید آماده کنید و همچنین برای واکنش‌های احتمالی که از طرف شوهر می‌توانید آماده شوید. در صورت جدی گرفتن طلاق، از اظهاراتی که باعث افزایش امید در همسرتان می‌شود، خودداری کنید. او را گمراه نکنید که فکر کند هنوز امید وجود دارد. کلمات خود را به‌گونه‌ای انتخاب کنید که نرم و درعین‌حال محکم باشند.

مهربان و دلسوز باشید:

خشن نباشید. بحث در مورد طلاق یک مسئله حساس است، بنابراین هنگام صحبت با شوهرتان ملایم باشید. همچنین به او احترام بگذارید. با این حال، اگر دلیل طلاق، خشونت خانگی یا خیانت همسرتان یا تجربیات منفی دیگر باشد، این امر قابل‌اجرا نیست.

یک‌زمان مناسب و ساکت را برای صحبت کردن انتخاب کنید:

این یک مکالمه جدی است، بنابراین اجازه ندهید که چیزی مکالمه شما را قطع کند. زمانی را انتخاب کنید که بچه‌ها در خانه نیستند، تلفن همراه خود را کنار بگذارید و مکانی آرام را برای صحبت با شریک زندگی خود انتخاب کنید.

اگر احساس امنیت نمی‌کنید شخص ثالثی در کنارتان باشد:

اگر در یک سوءاستفاده عاطفی گرفتار هستید، بهتر است یک شخص ثالث در اطراف خود داشته باشید تا همسرتان جرئت نکند به شما حمله کند.

تبلیغات

آرام باشید و رک و صریح صحبت کنید:

انجام این کار سخت است اما به شما کمک می‌کند. به‌جای هرگونه تنش، آرام باشید و مستقیم و روراست صحبت کنید. حفظ آرامش بهترین شیوه آمادگی برای طلاق است.

از زبان خنثی استفاده کنید:

زبان خود را خنثی نگه‌دارید. از سرزنش و استفاده از زبان توهین‌آمیز خودداری کنید. هنگامی‌که دلیل تصمیم خود را توضیح می‌دهید، متعادل باشید.

برای عکس‌العمل آماده‌باشید:

اگر با خبر طلاق شوهرتان شوکه شود، ممکن است به‌شدت واکنش نشان دهد. در مورد اینکه چگونه می‌خواهید به پاسخ‌های او واکنش نشان دهید، آماده شوید. آرام ماندن و جمع‌آوری افکار خود با یک ذهن آرام می‌تواند به شما در رسیدن به اوضاع کمک کند.

چشم‌انداز شوهر خود را ببینید:

تصمیم خود را به همسرتان تحمیل نکنید. اگر تصمیم متقابل است، خوب است، اما اگر یک‌طرفه است، پس نظر او را هم در نظر بگیرید و بپرسید که او از رابطه شما چه می‌خواهد.

آمادگی دادگاه رفتن داشته باشید:

اگر شریک زندگی‌تان برای جدایی آماده نیست، ممکن است او برای جدایی دادگاه را پیشنهاد کند. اما اگر می‌دانید که به بهبود اوضاع کمک نمی‌کند، باید روی تصمیم خود پایبند باشید.

تبلیغات

از بحث در مورد جزئیات طلاق خودداری کنید:

شما باید تنها خبر طلاق را بگویید. در این مرحله، لازم نیست در مورد جزئیات عمیق در مورد تقسیم امور مالی و حضانت فرزندان بحث کنید.

جدایی موقتروش های راضی کردن همسر برای طلاق

فاصله خود را حفظ کنید:

مهم است که از نظر عاطفی و جسمی فاصله خود را حفظ کنید. در غیر این صورت، ممکن است همسرتان روی تصمیمتان تأثیر بگذارد.

به همسرتان فرصت دهید:

تصمیم شما می‌تواند شوکی برای شوهرتان ایجاد کند و ممکن است صحبت در مورد طلاق به او آسیب برساند. به او فرصت دهید تا بهبود یابد و در مورد تغییر شرایط فکر کنید.

در مورد چگونه خبر دادن به کودکان بحث کنید:

وقتی کودکان درگیر طلاق می‌شوند، روند دردناک‌تر است. با این حال، شما باید در مورد چگونگی خبر دادن به کودکان با همسر خود گفتگو کنید.

فرزندان خود را در صورت سوءاستفاده، از همسر خود دور نگه‌دارید:

نیازی به گفتن نیست، اگر شریک زندگی شما بددهن است، باید از فرزندان خود محافظت کنید و آن‌ها را از او دور کنید.

تبلیغات

شما به شوهرتان گفتید که طلاق می‌خواهید، اما آیا او به‌راحتی قبول کرده یا همکاری نمی‌کند، پس چه؟ این می‌تواند اوضاع را بدتر کند.

چگونه همسرم را راضی به طلاق کنم؟

جدایی موقتچگونه همسر خود را به طلاق و جدایی راضی کنیم؟

واقعیت این است که شما نیازی به اجازه شوهر خود برای درخواست طلاق ندارید. اما اگر بتوانید او را راضی به طلاق کنید، روند طلاق گرفتن راحت‌تر خواهد شد. بنابراین، چگونه می‌توانید شوهرتان را برای طلاق راضی کنید:

  • خط‌های ارتباط را باز نگه‌دار. قصد شما باید این باشد که صریح و صادق باشید. صحبت صریح می‌تواند به شوهرتان کمک کند واقعیت را بپذیرد. او را درک کنید و با او همدلی کنید.
  • او را کاملاً خاموش نکنید. این باعث می‌شود او احساس انزوا کند و از حالت دفاعی برخوردار شود.
  • درک کنید که چرا شوهر شما طلاق نمی‌خواهد. این به شما کمک می‌کند تا به اعتراضات وی پاسخی به نقطه بدهید.
  • به دنبال کمک حرفه‌ای باشید. می‌توانید از وکیل یا مشاوره طلاق بخواهید از طرف شما با همسرتان صحبت کند. شوهر شما خواهد فهمید که شما در مورد طلاق جدی هستید.

چگونه می‌توان با صلح طلاق گرفت؟

هنگامی‌که طلاق اجتناب‌ناپذیر است، عاقلانه‌تر آن است که با صلح و آرامش پیش برویم و از نفرت و دشمنی خودداری کنیم. سخت است که باور کنید که طلاق می‌تواند صلح‌آمیز باشد، زیرا رابطه‌ای که در آن سرمایه‌گذاری کرده‌اید در حال فروپاشی است. با این حال، حفظ آرامش برای شما خوب بسیار است.

نیازهای فرزندان خود را در اولویت قرار دهید:

شرایط طلاق خود را بر اساس نیاز فرزندان خود بگذارید. به‌این‌ترتیب، همسرتان با این شرایط موافقت خواهد کرد زیرا فرزندان برای هردوی شما از اهمیت اصلی برخوردار هستند.

چمدان‌های گذشته را با خود نکشید:

گذشته را رها کنید. تحمل وزن گذشته که به دوش می‌کشید، به شما اجازه نمی‌دهد که با همسرتان شرایط خوبی داشته باشید.

تبلیغات

بگذارید و ببخشید:

رها کردن و بخشش، مهم‌ترین عامل طلاق مسالمت‌آمیز است. این درد شما را تسکین می‌دهد و به شما در حرکت کردن کمک خواهد کرد.

منصف باشید:

از دیدگاه شوهرتان فکر کنید و منصف باشید. او همکاری خواهد کرد و از شما قدردانی می‌کند.

در مورد امور مالی خود بحث کنید:

در مورد چگونگی تقسیم امور مالی بحث کنید، می‌توانید بدون دخالت دادگاه در تسویه‌حساب مالی خود، مشکلات زیادی را حل کنید.

آمادگی برای طلاقچگونه از همسر خود جدا شویم؟

در مورد حضانت فرزندان تصمیم بگیرید:

درباره حضانت فرزندان خود تصمیم بگیرید و با شرایط و ضوابط مربوط به دیدارهای فرزندان، زمان تعطیلات آن‌ها، برنامه‌های مدرسه و … موافقت کنید.

از تلخی و دشمنی بپرهیزید:

طلاق مطمئناً تمام احساسات شما را به هم می‌ریزد، اما برای جلوگیری از عصبانیت و نفرت، تلاش آگاهانه‌ای انجام دهید. اگر عصبانی شوید، این فقط مشکلات را برای شما دشوار می‌کند.

از امتیاز دادن به خود یا دیگری بپرهیزید:

این زمان خوبی نیست که چه کسی می‌تواند از بچه‌ها مراقبت بهتری داشته باشد یا چه کسی خوب است و چه کسی تند و زننده.

واکنش‌های مثبت داشته باشید:

هنگام تقسیم امور مالی و به اشتراک گذاشتن وقت با کودکان، واکنش منفی بسیار آسان است. اما این مشکل را حل نمی‌کند. وقت بگذارید، آرام باشید و تصمیم بگیرید که سازنده و مثبت صحبت کنید.

خود را از تمام جنبه‌های روابط شکسته دور نگه‌دارید:

قلب‌های شکسته برای بهبودی زمان می‌برد، اما مطمئناً بهبود می‌یابند. فقط از هر آنچه را که یادآوری رابطه گذشته شماست، فاصله بگیرید.

4.2/5 - (5 امتیاز)

منبع
nikhamrahگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا