بهداشت و سلامت

طرز تهیه آنتی بیوتیک طبیعی با زردچوبه و عسل

چگونه آنتی بیوتیک طبیعی درست کنیم؟

زردچوبه و عسل فواید سلامتی خاص خود را دارند، ترکیب این دو ماده به عنوان قوی‌ترین آنتی بیوتیک طبیعی برای بدن عمل می‌کند. عسل و زردچوبه از گذشته برای سرفه و سرماخوردگی، عفونت‌ها، التهاب و آکنه استفاده می‌شده است. زردچوبه و عسل نیروگاه درمانی با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدان های بسیار زیاد هستند. ترکیب زردچوبه و عسل ترکیبی بسیار شگفت انگیزی است که کاربردهای درمانی بسیار دارد. اگر می‌خواهید بدانید چگونه یک آنتی بیوتیک طبیعی با زردچوبه و عسل، دو ماده با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی تهیه کنید این مقاله را تا انتها بخوانید.

طرز تهیه آنتی بیوتیک با عسل و زردچوبه

عسل در گذشته به عنوان سرکوب کننده سرفه طبیعی کاربرد داشته است و در سال‌های اخیر فواید بهداشتی بسیاری از آن مورد تأیید قرار گرفته است. البته توجه داشته باشید مصرف عسل برای کودکان زیر 1-2 سال ایمن نیست.

اعتقاد بر این است که عسل به کاهش دفعات سرفه و شدت سرفه کمک می‌کند. همچنین به عنوان یک داروی طبیعی برای تسکین گلودرد، خشکی یا خارش گلو استفاده می‌شود. عسل خام به دلیل ویژگی‌های ضد باکتری و ضد قارچی در درمان گلودرد مؤثر است و اثرات محافظتی موقتی برای گلودرد دارد علاوه بر این مصرف یک قاشق عسل به ریفلاکس اسید معده کمک می‌کند.

زردچوبه یک ریزوم قوی است، ریزوم ها به خواص ضد التهابی مشهور هستند و برای انواع بیماری‌های پوستی از پسوریازیس گرفته تا اگزما مفید است علاوه بر این به حفظ سطح مناسب قند خون و کلسترول کمک می‌کند. زردچوبه که به آن زعفران هندی نیز می گویند، یک آنتی بیوتیک طبیعی عالی است و اگر با عسل ترکیب شود، به یک ماده عالی برای سیستم ایمنی تبدیل می‌شود اما باید توجه داشته باشید یک آنتی بیوتیک طبیعی بر پایه زردچوبه و عسل مطمئناً جایگزینی برای درمان پزشکی نیست.

چگونه صابون زردچوبه خانگی درست کنیم؟
نکته: قبل از تهیه عسل و زردچوبه باید دقت داشته باشید که افزودن فلفل سیاه به این ترکیب اختیاری است و کورکومینوئیدهای موجود در زردچوبه را افزایش می‌دهد.

طرز تهیه آنتی بیوتیک طبیعی با زردچوبه و عسل:

1 الی 2 قاشق چای خوری زردچوبه آسیاب شده را در 1/4 فنجان عسل مخلوط کنید. در صورت تمایل، 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه نیز به آن اضافه کنید. ترکیب حاصل تا 3 هفته در یخچال قابل نگهداری است. تا زمان بهبودی، روزانه 3 مرتبه و یک قاشق چای‌خوری مصرف نمایید. ترکیب این چند ماده یک بمب واقعی در برابر سرفه، آنفولانزا و سرماخوردگی است.

خواص زردچوبه و عسل

  • زردچوبه خاصیت سم زدایی و تصفیه کنندگی بدن دارد. این بدان معنی است که زردچوبه میتواند عملکرد کبد را بهبود ببخشد.
  • زردچوبه یک آنتی اکسیدان قوی بوده و قادر است با آزاد کردن رادیکال‌های آزاد سرعت پیری سلول‌های بدن را کاهش دهد.
  • زردچوبه به لطف خواص ضد التهابی خارق العاده اش در درمان آنفلوانزا، آرتروز یا سردرد به کار می‌رود.
  • عسل برای سرفه و بلغم یک درمان واقعی است و با وجود محتوای بالای ویتامین‌ها و اسیدهای آمینه ضروری، یک آنتی بیوتیک طبیعی عالی است که به عنوان پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها استفاده می‌شود.
  • عسل به عنوان ضد التهاب برای سیستم ایمنی بدن مفید است. علاوه بر این به دلیل خواص آنتی اکسیدانی اش برای کاهش روند پیری پوست مفید است.
  • ترکیب این دو ماده بمب انرژی و درمانی بسیار قوی برای بدن می‌باشد.
5/5 - (2 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
greenjinnwillamettetransplantwellness-trends

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا