خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه ارومیه خورش اصل با لوبیا چیتی؛ مجلسی و خوشمزه

ارومیه خورش یکی از غذاهای محلی ارومیه است.

مواد لازم ارومیه خورش

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی: ۲ و نیم پیمانه
  • بادمجان: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • غوره: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه این خورش

لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید و بعد بپزید. پیاز را خرد کنید و با گوشت تفت بدید. وقتی خوب تفت خوردند، کمی فلفل و ادویه خورشی و زردچوبه بزنید و روی گوشت آب بریزید و بگذارید بپزد بادمجانها رو به ۲ نیم کنید و نمک بپاشید و بعد از نیم ساعت که تلخی شون گرفته شد، بشویید و سرخ کنید. گوجه فرنگی را هم به ۲ نیم کنید و تفت بدید. سیب زمینی‌ها را هم خلالی کنید و سرخ کنید. رب را در کمی روغن تفت بدید. نیم ساعت آخر پخت خورش، خیلی آرام بادمجانها و لوبیا چیتی را به همراه غوره و رب تفت داده شده، به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفتد. نمک خورش را هم اندازه کنید. خورش را در ظرف بکشید و با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تفت داده شده تزیین کنید و با برنج سرو کنید.

نکات طلایی تهیه ارومیه خورش

  • اگر غوره در دسترس نداشتید، می‌توانید برای ترشی خورش، کمی آبغوره اضافه کنید.
  • همیشه رب را تفت بدید تا بوی خامی آن گرفته شود!
  • هیچ وقت رب را از اول به خورش اضافه نکنید، چون خورش تیره و بدرنگ می‌شود.
1/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا