تبلیغات ویژه
نان و شیرینی

طرز تهیه اریس کاکائویی کشی؛ شیرینی اریس سوغات تبریز

اریس، ریس یا سوت شیرنی‌سی یکی از شیرینی‌های محلی تبریز است. اریس را از شیر، شکر، وانیل، پسته و کاکائو درست می‌کنند. اریس دارای انواع کاکائویی، تسبیحی و… می‌باشد.

اریس کاکائویی کشی در دو نوع پسته‌ای و ساده تهیه می‌شود، اگر بخواهید در خانه این شیرینی را تهیه نمایید می‌توانید به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم اریس کاکائویی کشی:

  • شیر: ۲ پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • کاکائو: نصف پیمانه
  • کره: ۲۵ گرم
  • خلال پسته: به میزان لازم

طرز تهیه اریس کاکائویی کشی:

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ترجیحاً لعابی یا مسی بریزید، بگذارید روی حرارت ملائم تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و گهگاهی هم بزنید تا ته ظرف نچسبد، وقتی غلظت آن مثلِ فرنی شد از روی حرارت بردارید.

2. کف یک سینی پلاستیک بکشید و مایع رو بریزید توی آن و صاف کنید بعد روی آن را با پسته بپوشانید، بگذارید ۵ ساعت در دمای معمولی اتاق بماند تا خودش را بگیرد، بعد به صورت مستطیل برش بزنید. میزان کاکائو بستگی به خودتان دارد می‌توانید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشد شکلات شما تیره‌تر می‌شود. ریس‌های حاضری را داخل کپسول‌های پلاستیکی می‌پیچند تا خشک نشوند.

نکته: در قنادی‌ها به جای شیر از گلوکز استفاده می‌شود اما کار با گلوگز در خانه مشکل است.

طرز تهیه ریس شیری کشی:

این ریس نیز در دو نوع پسته‌ای و ساده در دسترس می‌باشد.

طرز تهیه آن مثل ریس کاکائوئی است، با این تفاوت که در اینجا کاکائو حذف می‌شود و در اواخر پخت نیز کمی وانیل به آن اضافه می‌گردد.

1/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا