غذاهای دریایی

طرز تهیه اسنک ماهی و میگو خوشمزه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه اسنک ماهی و میگو:

  • نان تست: یک بسته
  • پنیر پیتزای ورقه‌ای: ۱ بسته
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • ماهی یا میگوی ریز شده: ۴۰۰ گرم
  • قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
  • سس قرمز: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت اسنک ماهی و میگو:

  1. ابتدا در قابلمه‌ای سیر و ماهی یا میگو را کاملاً با هم تفت داده و سپس نمک و فلفل را به آن‌ها افزوده و بعد قارچ خرد شده و آویشن را به مواد اضافه کرده خوب تفت می‌دهیم. سپس درب ظرف را می‌گذاریم.
  2. کمی که نرم شد مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و نان تست را در دستگاه ساندویچ ساز قرار می‌دهیم. به این صورت که در کف آن یک تکه نان قرار داده و روی آن را با کمی سس قرمز آغشته کرده سپس مقداری از مواد (حدوداً یک قاشق غذاخوری) روی سطح نان پهن می‌کنیم.
  3. سپس یک لایه پنیر پیتزا را روی سطح نان قرار داده و یک تکه نان دیگر هم روی مواد قرار می‌دهیم.
  4. دستگاه را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روشن می‌کنیم تا دو طرف نان‌ها کاملاً برشته شود.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا