غذاهای دریایی
طرز تهیه اسنک ماهی و میگو خوشمزه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه اسنک ماهی و میگو:
- نان تست: یک بسته
- پنیر پیتزای ورقهای: ۱ بسته
- سیر له شده: ۲ حبه
- ماهی یا میگوی ریز شده: ۴۰۰ گرم
- قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
- آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
- سس قرمز: ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز پخت اسنک ماهی و میگو:
- ابتدا در قابلمهای سیر و ماهی یا میگو را کاملاً با هم تفت داده و سپس نمک و فلفل را به آنها افزوده و بعد قارچ خرد شده و آویشن را به مواد اضافه کرده خوب تفت میدهیم. سپس درب ظرف را میگذاریم.
- کمی که نرم شد مواد را از روی حرارت برمیداریم و نان تست را در دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم. به این صورت که در کف آن یک تکه نان قرار داده و روی آن را با کمی سس قرمز آغشته کرده سپس مقداری از مواد (حدوداً یک قاشق غذاخوری) روی سطح نان پهن میکنیم.
- سپس یک لایه پنیر پیتزا را روی سطح نان قرار داده و یک تکه نان دیگر هم روی مواد قرار میدهیم.
- دستگاه را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روشن میکنیم تا دو طرف نانها کاملاً برشته شود.
نوش جان 😉