بادام سوخته؛ طرز تهیه بادام سوخته خانگی

بادام سوخته نوعی شیرینی ایرانی و رهآورد استان فارس و کردستان است.
مواد لازم بادام سوخته خانگی:
- بادام: نیم کیلو
- شکر: ۷۵۰ گرم
طرز تهیه بادام سوخته خانگی:
بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفی میریزیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب داخل آن میریزیم و روی آتش میگذاریم. گاهی بهم میزنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد. بعد بادام و شکر را روی غربال میریزیم و میگذاریم سرد شود و دست میمالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد.
بعد شکر را در ظرفی میریزیم. دوباره روی آتش میگذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و به شکل کارامل (شکر سوخته) در آید. بادام را در شکر کارامل شده میریزیم بهم میزنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود. بعد ته سینی مسی را کمی چرب میکنیم و بادام سوخته را در سینی میریزیم و با قاشق بادامها را از هم جدا میکنیم. میگذاریم کاملاً سرد شود.
بادام سوخته برای اینکه براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم.
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش