نان و شیرینی

بادام سوخته؛ طرز تهیه بادام سوخته خانگی

بادام سوخته نوعی شیرینی ایرانی و ره‌آورد استان فارس و کردستان است.

مواد لازم بادام سوخته خانگی:

  • بادام: نیم کیلو
  • شکر: ۷۵۰ گرم

طرز تهیه بادام سوخته خانگی:

بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفی می‌ریزیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب داخل آن می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم. گاهی بهم می‌زنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد. بعد بادام و شکر را روی غربال می‌ریزیم و می‌گذاریم سرد شود و دست می‌مالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد.

بعد شکر را در ظرفی می‌ریزیم. دوباره روی آتش می‌گذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و به شکل کارامل (شکر سوخته) در آید. بادام را در شکر کارامل شده می‌ریزیم بهم می‌زنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود. بعد ته سینی مسی را کمی چرب می‌کنیم و بادام سوخته را در سینی می‌ریزیم و با قاشق بادام‌ها را از هم جدا میکنیم. می‌گذاریم کاملاً سرد شود.

بادام سوخته برای اینکه براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا