غذاها

طرز تهیه بال مرغ به روش مکزیکی

بال مرغ به روش مکزیکی از غذاهای خاص، خوشمزه و آسان برای طبخ است. بیشتر غذاهای مکزیکی به ادویه‌جات خاص آن معروف‌اند.

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه بال مرغ به روش مکزیکی:

  • بال مرغ: 1 کیلو پاک‌شده
  • پیاز: 1 عدد خردشده
  • اورگانو (پونه کوهی): 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید: 2 قاشق چای‌خوری آسیاب شده
  • پیازچه: 2 عدد نگینی شده
  • جوز هندی: 1/4 قاشق چای‌خوری آسیاب شده
  • فلفل سبز تند: 2 عدد خردشده
  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • * ادویه ترکیبی مکزیکی: 1 قاشق چای‌خوری

* ادویه ترکیبی مکزیکی شامل:

  • پودر فلفل دلمه‌ای قرمز (پاپریکا) (۲ قاشق غذاخوری)
  • زیره پودر شده (۱ قاشق مرباخوری)
  • فلفل ساییده شده (۱ قاشق مرباخوری)
  • پودر سیر (۱ قاشق چای‌خوری)
  • پودر میخک (۱/۲ قاشق چای‌خوری)

روش آماده‌سازی بال مرغ به روش مکزیکی:

  1. ابتدا، پیاز، پونه کوهی، ادویه ترکیبی مکزیکی، دارچین، فلفل سفید، فلفل تند، نمک، روغن‌زیتون و جوز هندی را در همزن برقی بریزید و آن را کاملاً هم بزنید.
  2. مخلوط را در ظرفی قرار دهید و به آن پیازچه اضافه کنید، سپس بال‌های مرغ را در آن قرار دهید و هم بزنید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید تا خوب طعم دار شود.
  3. فر را در دمای 190 درجه قرار دهید و بال‌های مرغ را در سینی گذاشته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  4. آن را به‌صورت داغ و در کنار سالاد یا برنج سرو کنید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا