غذاها
طرز تهیه بال مرغ به روش مکزیکی

بال مرغ به روش مکزیکی از غذاهای خاص، خوشمزه و آسان برای طبخ است. بیشتر غذاهای مکزیکی به ادویهجات خاص آن معروفاند.
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه بال مرغ به روش مکزیکی:
- بال مرغ: 1 کیلو پاکشده
- پیاز: 1 عدد خردشده
- اورگانو (پونه کوهی): 1 قاشق غذاخوری
- دارچین: 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل سفید: 2 قاشق چایخوری آسیاب شده
- پیازچه: 2 عدد نگینی شده
- جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری آسیاب شده
- فلفل سبز تند: 2 عدد خردشده
- روغنزیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- * ادویه ترکیبی مکزیکی: 1 قاشق چایخوری
* ادویه ترکیبی مکزیکی شامل:
- پودر فلفل دلمهای قرمز (پاپریکا) (۲ قاشق غذاخوری)
- زیره پودر شده (۱ قاشق مرباخوری)
- فلفل ساییده شده (۱ قاشق مرباخوری)
- پودر سیر (۱ قاشق چایخوری)
- پودر میخک (۱/۲ قاشق چایخوری)
روش آمادهسازی بال مرغ به روش مکزیکی:
- ابتدا، پیاز، پونه کوهی، ادویه ترکیبی مکزیکی، دارچین، فلفل سفید، فلفل تند، نمک، روغنزیتون و جوز هندی را در همزن برقی بریزید و آن را کاملاً هم بزنید.
- مخلوط را در ظرفی قرار دهید و به آن پیازچه اضافه کنید، سپس بالهای مرغ را در آن قرار دهید و هم بزنید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید تا خوب طعم دار شود.
- فر را در دمای 190 درجه قرار دهید و بالهای مرغ را در سینی گذاشته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- آن را بهصورت داغ و در کنار سالاد یا برنج سرو کنید.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش