غذاها

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری (آذربایجان شرقی)؛ مجلسی و خوشمزه

برنج کاسه ای آذری یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.

مواد لازم

  • برنج: ۳ پیمانه
  • ذرت: ۱ پیمانه
  • نخودفرنگی: ۱ پیمانه
  • هویج خردشده: ۲ عدد
  • گوشت مرغ: ۲۵۰ گرم
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام (یا پسته شامی): ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: ۲ عدد
  • نمک و فلفل و اودیه و روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری

پیاز را سرخ می‌کنیم. کمی زعفران می‌زنیم و برنج خام خیس خورده را (بدون آب) به آن اضافه می‌کنیم. تخم گشنیز، زردچوبه و دارچین و پودر کاری را اضافه می‌کنیم و کمی نمک اضافه کرده و ۳ دقیقه تفت می‌دهیم. کمی روغن اضافه کرده سپس هویج آب‌پز، نخودفرنگی و ذرت را اضافه می‌کنیم (درصورت دلخواه قارچ و فلفل سبز نیز می‌توان اضافه کرد). سپس کمی از خلال بادام (یا پسته شامی) و زرشک را افزوده، ۳ لیوان آب می‌ریزیم و می گذاریم نسبتاً بپزد. بعد در یک کاسه بزرگ چرب شده کمی زرشک و بادام ریخته و سپس لایه لایه برنج و مرغ را اضافه می‌کنیم می‌توانیم رویش بادام ریخته یا با سیب زمینی رنده شده رویش را بپوشانیم. سپس بدون فویل (و در صورتیکه رویش را با سیب زمینی یا بادام نپوشانده‌ایم با فویل) در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می‌پزیم.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا