غذاها

طرز تهیه مرغ بریانی با طعمی خاص و متفاوت

این بریانی خاص و عالی، غذایی متفاوت است که در آشپزخانه‌های عربی و خلیجی سرو می‌شود. روش آماده‌سازی آن آسان است و طعمی خوشمزه دارد.

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی متفاوت:

  • مرغ: 1 عدد (به 4 قطعه تیکه شده)
  • هل: 1 قاشق چای‌خوری آسیاب شده
  • دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل جامائیکایی: 1 قاشق چای‌خوری
  • گلرنگ: 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن‌زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • برنج دانه بلند: 1 کیلو
  • کشمش: 100 گرم
  • بادام: 100 گرم (خردشده)
  • پیاز: 1 عدد – رنده شده
  • چاشنی مرغ: 1 حبه
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • رنگ خوراکی قرمز یا زعفران: کمی (در صورت تمایل)

روش آماده‌سازی مرغ بریانی:

  1. ابتدا مرغ را با گلرنگ و روغن مخلوط‌کنید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید به صورتی که رنگ مرغ طلایی شود.
  2. کره و پیاز رنده شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و کمی تف بدهید.
  3. چاشنی مرغ، هل، دارچین، فلفل جامائیکایی و برنج را به قابلمه اضافه کنید.
  4. در قابلمه به‌اندازه‌ای که 1 سانتی‌متر آب روی برنج را بگیرد، بریزید.
  5. حرارت را زیاد کنید و بگذارید تا 10 دقیقه آب بجوشد.
  6. زمانی که آب برنج تبخیر شد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید (دم‌کن)، اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
  7. پس از دم کشیدن برنج، رنگ خوراکی، کشمش و بادام را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  8. برنج را در کنار مرغ بریانی سرو کنید.

نوش جان😉

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا