غذاها
طرز تهیه مرغ بریانی با طعمی خاص و متفاوت

این بریانی خاص و عالی، غذایی متفاوت است که در آشپزخانههای عربی و خلیجی سرو میشود. روش آمادهسازی آن آسان است و طعمی خوشمزه دارد.
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی متفاوت:
- مرغ: 1 عدد (به 4 قطعه تیکه شده)
- هل: 1 قاشق چایخوری آسیاب شده
- دارچین: 1 قاشق چایخوری
- فلفل جامائیکایی: 1 قاشق چایخوری
- گلرنگ: 1 قاشق چایخوری
- روغنزیتون: 1 قاشق غذاخوری
- برنج دانه بلند: 1 کیلو
- کشمش: 100 گرم
- بادام: 100 گرم (خردشده)
- پیاز: 1 عدد – رنده شده
- چاشنی مرغ: 1 حبه
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- رنگ خوراکی قرمز یا زعفران: کمی (در صورت تمایل)
روش آمادهسازی مرغ بریانی:
- ابتدا مرغ را با گلرنگ و روغن مخلوطکنید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید به صورتی که رنگ مرغ طلایی شود.
- کره و پیاز رنده شده را داخل قابلمهای بریزید و کمی تف بدهید.
- چاشنی مرغ، هل، دارچین، فلفل جامائیکایی و برنج را به قابلمه اضافه کنید.
- در قابلمه بهاندازهای که 1 سانتیمتر آب روی برنج را بگیرد، بریزید.
- حرارت را زیاد کنید و بگذارید تا 10 دقیقه آب بجوشد.
- زمانی که آب برنج تبخیر شد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید (دمکن)، اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
- پس از دم کشیدن برنج، رنگ خوراکی، کشمش و بادام را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- برنج را در کنار مرغ بریانی سرو کنید.
نوش جان😉