مربا و ترشیجات

به جای گلوکز از چی استفاده کنیم؟

این دستور تهیه گلوکز خانگی یک روش کاملاً مطمئن برای عزیزانی است که به هر دلیل به گلوکز آماده دسترسی ندارند. خصوصاً در این روزهای قرنطینه که هم اکثر مغازه‌ها بسته است و هم نباید از منزل خارج شوید. تنها تفاوت این گلوکز با گلوکز بازاری این است که رنگ تیره‌تری دارد.

تبلیغات

از گلوکز برای تهیه شربت بار بامیه و زولبیا، گز، پاستیل خانگی، سس براق فرانسوی، روکش میوه، تزئین کیک و دسر و براق شدن بعضی مرباها و ژله‌ها استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه گلوکز خانگی:

  • شکر: 1 لیوان
  • آب: 1 لیوان
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گلوکز خانگی :

شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.

وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد هم نزنید و بگذارید روی شعله متوسط تا حدود ۵ دقیقه جوش بزند.

تبلیغات

یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد اضافه کرده و مخلوط کنید.

همچنان بگذارید جوش بزند تا وقتی که اگر نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریختید و با نوک انگشت بتوانید شیره را جمع کنید.

اگر جمع شد و توانستید در دست بگیرید گلوکز آماده است و می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید.

به این نکته توجه کنید که گلوکز بعد از سرد شدن سفت خواهد شد، پس نگذارید بیش از حد روی گاز بماند.

بعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید.

تبلیغات

اگر گلوکز موقع استفاده خیلی سفت بود، کمی روی بخار کتری قرار دهید تا نرم شود.

4.3/5 - (90 امتیاز)

منبع
tasvirezendegi

نوشته های مشابه

‫11 دیدگاه ها

        1. با سلام
          تا وقتی که اگر نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریختید و با نوک انگشت بتوانید شیره را جمع کنید.
          اگر جمع شد و توانستید در دست بگیرید گلوکز آماده است و می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا