غذاها
بیفتک؛ طرز تهیه بیفتک با گوشت گوساله
مواد لازم برای بیفتک:
- گوشت بی استخوان گوساله: ۷۵۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
- نمک: به مقدار لازم
- کره: ۲۵۰ گرم
- سیب زمینی: ۰/۵ کیلو
- برگ بو: ۴ عدد
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه بیفتک:
1. گوشت را به اندازه کف دست، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود. با حرارت ملایم کمی سرخ کنید.
2. پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشتها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد. بعد از یک ساعت نمک، فلفل و برگ بو به آن بزنید. اگر گوشت نپخته بود، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد.
3. رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید.
4. سیب زمینیها را بپزید، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیدهاید، بچینید. سیب زمینی را میتوانید در فر تنوری کنید.