غذاها

بیفتک؛ طرز تهیه بیفتک با گوشت گوساله

مواد لازم برای بیفتک:

  • گوشت بی استخوان گوساله: ۷۵۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • کره: ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی: ۰/۵ کیلو
  • برگ بو: ۴ عدد
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه بیفتک:

1. گوشت را به اندازه کف دست، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود. با حرارت ملایم کمی سرخ کنید.

2. پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت‌ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد. بعد از یک ساعت نمک، فلفل و برگ بو به آن بزنید. اگر گوشت نپخته بود، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد.

3. رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید.

4. سیب زمینی‌ها را بپزید، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده‌اید، بچینید. سیب زمینی را می‌توانید در فر تنوری کنید.

3/5 - (2 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا