غذاها

طرز تهیه بیف استراگانف مجلسی برای 4 نفر

بیف استراگانف یک نوع خوراک روسی است که از تکه‌های فیله گوشت گاو به همراه خامه تشکیل شده‌است. پس از ابداع آن در قرن نوزده میلادی در روسیه، این خوراک در ایران، اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل رواج یافت.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه بیف استراگانف برای 4 نفر برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه برای 4 نفر

مواد لازم برای ۴ نفر:

راسته گوساله نیم کیلو
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
خامه نصف پاکت
آرد ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سس ورشستر ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و قرمز میزان دلخواه
پودر سیر یک سوم قاشق غذاخوری
عصاره گوشت یک عدد
سیب زمینی یک عدد بزرگ

طرز تهیه بیف استراگانف مجلسی:

گوشت را درون کاسه ریخته و بعد از ان فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم ورز دهید و مخلوط کنید، گوشت را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید. تا ادویه حسابی بخورد گوشت رفته و مزه دار شود.

حالا تابه را با مقدار کمی روغن روی اجاق قرار دهید تا حسابی داغ شود گوشت را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید بعد از اینکه گوشت آب انداخت و آب آن بخار شد، گوشت را کنار گذاشته و در همان تابه مقداری کره ریخته و پیازها را تفت دهید زمانی که پیاز نرم و شیشه‌ای شد قارچ را اضافه کرده و تفت دهید، هنگامی که قارچ‌ها نرم شد یک قاشق غذاخوری آرد سفید درون تابه ریخته و با مواد تفت دهید.

در مرحله بعد گوشت را همراه با عصاره و مقداری آب اضافه نمایید درب تابه را بسته و اجازه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود زمانی که اجاق گاز را خاموش نمودید خامه را بر روی خوراک خوشمزه ریخته و همراه با سیب زمینی‌های خلالی سرخ شده سرو نمایید.

زمان مورد نیاز برای پخت گوشت بین ۱ الی ۱/۵ ساعت می‌باشد. بخاطر اینکه از عصاره اماده استفاده می‌کنید نیازی به نمک نیست اما اگر از آب گوشت استفاده نمودید نمک غذا را اندازه کنید.

میزان خامه بستگی به ذائقه شما دارد. گوشت را تا جایی که می‌توانید نازک برش بزنید تا کاملاً پخته شود. این خوراک با قارچ فراوان طعم لذیذتری خواهد داشت.

5/5 - (1 امتیاز)

منبع
های پاتوقwikipedia

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا