غذاها

بیف ولینگتون؛ طرز تهیه بیف ولینگتون

بیف ولینگتن (به انگلیسی: Beef Wellington) یک نوع غذای آماده است که از گوشت گاوی که در خمیر هزارلا پیچیده شده تشکیل می‌شود.

مناسب برای: 2 نفر

مواد لازم برای بیف ولینگتون:

  • فیله گوساله یا رسته: ۴۰۰ گرم
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • کالباس: ۴ اسلایس
  • خردل: برای مالیدن روی غذا
  • خمیر هزارلا: ۲ لایه – ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • سیر له شده: یک بوته – له شده
  • آویشن: کمی

طرز تهیه بیف ولینگتون:

1. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید.

2. کمی روغن را در یه ماهیتابه بزرگ داغ کنید و خیلی سریع همه اطراف گوشت را که ادویه به همراه آویشن زدید سرخ کنید تا قهوه‌ای بشه، از ماهیتابه خارج کنید تا سرد شود.

3. این کار برای اینه که آب گوشت تو اون بمونه و در این مرحله گوشت پخته نمیشه، بد از اینکه گوشت سرد شد حسابی همه اطرافش را خردل بمالید.

4. قارچ‌ها را خرد کنید و بعد تو غذا ساز بریزید که به صورت پوره بشن. این پوره رو به همراه سیر له شده تو ماهیتابه داغ بریزید و اجازه بدید که آب قارچ‌ها به خردشون بره، وقتی که آبش به خوردش رفت مخلوط شما حالت چسبندگی پیدا میکنه این رو بگذارید کنار تا سرد بشه.

5. از نایلون محافظ غذا مقدار زیادی ببرید بگذارید رو میز، ۴ برش کالباس را بگذارید روش طوری که کمی لبه هاش رو هم رو هم برن، با یه چاقو به آرامی مخلوط قارچ را روی کالباس‌ها پهن کنید.

6. گوشت را بگذارید وسط کالباس و دورش نایلون را محکم بپیچید بطوری که گوشت وسط قرار بگیره، دو طرف نایلون را بچرخانید (مثل آبنبات).

7. این را تو یخچال بگذارید برای ۱۰-۱۵ دقیقه اینکار گوشت را به حالتی که میخوایم شکل می‌دهد.

8. خمیر هزار لا رو روی سطح آرد پاشیده شده باز کنید. اینقدر که بتواند دور تا دور گوشت را بگیرد.

همچنین بخوانید: خمیر هزارلا؛ طرز تهیه خمیر هزارلا تصویری

9. نایلون گوشت را باز کنید، دور تا دور خمیر را با تخم مرغ (زرده) زده شده خیس کنید و گوشت را بگذارید وسط خمیر. خمیر را بکشید دور گوشت، دور و برش را تمیز کنید و درزش را بگذارید زیر گوشت.

10. با برس آشپزی با زرده تخم مرغ همه طرف خمیر را بمالید و بگذارید تو یخچال برای ۵ دقیقه سرد شود. قبل از اینکه بگذارید داخل فر دوباره دورش را تخم مرغ زده شده بزنید.

11. در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد برای ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید. قبل از اینکه برش بدهید بگذارید ۸-۱۰ دقیقه استراحت کند.

4.1/5 - (21 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikipediawikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام عالی بود ولی تا اونجایی که من میدونم باید خردل و وقتی گوشت داغه بهش بزنیم هم به خرد گوشت بره هم با دمای گوشت یکمی بپزه سرد مالیدنی احتمال شوریش بیشتره

  2. و یادم رفت بگم بعد خمیر هزار لا کرپه بعد قارچ بعد ژامبونه سرخ شدس بعد گوشته که روش خردل مالیدن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا